Tomek Mroczkowski Napisano 12 Kwietnia 2009 Share Napisano 12 Kwietnia 2009 ... galeria Witam po prawie tygodniu prac, skończyłem mojego PzH 2000, model składał się fantastycznie, więcej w wątku warsztatowym... http://modelwork.pl/viewtopic.php?t=13636 Wersja z Afganistanu, może dla wszystkich być za mocno przykurzony, ale mi się taki podoba ;) Zdjęcia: Tutaj porównanie z 1:72 I z leopardem od HB dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bathonuk Napisano 12 Kwietnia 2009 Share Napisano 12 Kwietnia 2009 Zajefajny jest:D:D Ostre kurzenie nie jest zle:D Leopardzik tez na 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 12 Kwietnia 2009 Share Napisano 12 Kwietnia 2009 Szybko Ci poszło, niemniej model ładnie wygląda. Kurzenie także fajnie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 12 Kwietnia 2009 Share Napisano 12 Kwietnia 2009 No fajnie wyszło. Tylko jak już brudziłeś cały model to i lufę do końca też należało przykurzyć. Ale ogólnie ładny modelik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 12 Kwietnia 2009 Share Napisano 12 Kwietnia 2009 Wersja z Afganistanu Niemcy mają PzH 2000 w A-stanie? Myślałem, że tylko Holendrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 12 Kwietnia 2009 Share Napisano 12 Kwietnia 2009 A niw Włosi ? oni chyba też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 12 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2009 Wersja z Afganistanu Niemcy mają PzH 2000 w A-stanie? Myślałem, że tylko Holendrzy Tylko Holandia, takie SF Paweł lufa świeżo po strzelaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 12 Kwietnia 2009 Share Napisano 12 Kwietnia 2009 Ale szybki jesteś fajnie ci wyszedł może trochę za dużo kurzu ale jak piszesz dobrze że ci się podoba dla mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 12 Kwietnia 2009 Share Napisano 12 Kwietnia 2009 Model robi wrażenie - niezłe bydle z niego Jeżeli chodzi o kurzenie, to do mnie ono nie przemawia Szkoda, że nie poprawiłeś paru detali w tym modelu np niektóre uchwyty. Ta "paczuszka" na wieży wygląda trochę nienaturalnie. Ale ogólnie powiem, że widzę postęp i model oceniam pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 12 Kwietnia 2009 Share Napisano 12 Kwietnia 2009 Fajny. Ale jak pisał rObO87 nad kurzeniem możnaby jeszcze popracować. Myślę zę wystarczyłoby je zróżnicować nieco kolorystycznie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 13 Kwietnia 2009 Share Napisano 13 Kwietnia 2009 mnie sie rowniez podoba,jak pokazels na zdjeciach w warsztacie to kurzu nie jest za durzo tylko wlasnie chodzi zeby go zroznicowac kolorystycznie.ale jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi