elefantes Napisano 18 Października 2006 Share Napisano 18 Października 2006 Przedstawiam mój najnowszy model zbudowany w pięć miesięcy Jest to przeróbka modelu Forda 9000 serii Aeromax na LTLA. Zapraszam na fotorelację z budowy na sąsiednie forum www.btcforum.tk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 18 Października 2006 Share Napisano 18 Października 2006 Model bardzo ładny, podoba mi się niestety nie znam sie na cieżarówkach wiec nawet nie wytknę błędów ale trudno, są od tego specjaliści np Tornado . Niestety na forum które podałeś aby można bylo obejrzeć relacje niestety trzeba sie zalogować tzn zarejstrować... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 18 Października 2006 Share Napisano 18 Października 2006 łoooo kolejny Ford zadziwiasz mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 19 Października 2006 Share Napisano 19 Października 2006 OOOj MARCIN! Naprawdę wielkie YOŁ dla ciebie za fordzika :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 19 Października 2006 Share Napisano 19 Października 2006 Kolejny Twój ekstra modelik Jeżeli miałbym do czegoś się przyczepić to chyba tylko do owiewek za kabiną, według mnie nie pasują do niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek330 Napisano 20 Października 2006 Share Napisano 20 Października 2006 Już tradycyjnie ten kolorek, ale jest super. Jakiej czarnaj farby uzyłeś do malowania ramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 20 Października 2006 Autor Share Napisano 20 Października 2006 Niestety na forum które podałeś aby można bylo obejrzeć relacje niestety trzeba sie zalogować tzn zarejstrować... Pozdrawiam. ...dlatego relację z budowy następnego modelu zrobię na modelworku Aha... Całe podwozie pomalowałem czarnym matem Humbrola, potem błyszczącym Model Master. Następnie ramę zmatowiłem lakierem bezbarwnym matowym, a zawieszenie i inne czarne elementy pozostawiłem błyszczące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 20 Października 2006 Share Napisano 20 Października 2006 Aha... Całe podwozie pomalowałem czarnym matem Humbrola, potem błyszczącym Model Master. Następnie ramę zmatowiłem lakierem bezbarwnym matowym, a zawieszenie i inne czarne elementy pozostawiłem błyszczące. Dlaczego tak kombinowałes skoro rama miała byc matowa:|?? mat H potem błyszcz. MM i lakiet matowy :| a nie lepiej było zostawic matowy H? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 21 Października 2006 Autor Share Napisano 21 Października 2006 Jak już miałem czarnomatowe podwozie, to coś mi wpadło do głowy żeby pomalować błyszczącym, ale nie wyglądało to za fajnie więc znowu przemalowałem na czarny mat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 26 Lutego 2007 Autor Share Napisano 26 Lutego 2007 Sorki, że odgrzewam ten temat ale nie mogę się powstrzymać od pokazania fotki jaką zrobiłem dzisiaj rano : Najśmieszniejsze jest to, że wyczytali mnie na konkursie a ja tego nie usłyszałem i o mało co nie wróciłem do domu bez dyplomu Dzięki Andrzej i inni, że mnie wypchnęliście na środek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 26 Lutego 2007 Share Napisano 26 Lutego 2007 No to gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 26 Lutego 2007 Share Napisano 26 Lutego 2007 Dzięki Andrzej i inni, że mnie wypchnęliście na środek Nie ma za co, dobrze że pamiętałęm jak się nazywasz Gratuluję wyróżnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 26 Lutego 2007 Share Napisano 26 Lutego 2007 No czzłowieku wymiatasz:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinK Napisano 1 Marca 2007 Share Napisano 1 Marca 2007 No modelik bardzo ładny. Gratuluje nagrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb@ Napisano 14 Marca 2007 Share Napisano 14 Marca 2007 No po prostu nie wiem co mam powiedzieć !!! No to może tak: Gratuluje nagrody A co do modeliku to jest ja z nieba :P Piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 8 Kwietnia 2007 Share Napisano 8 Kwietnia 2007 Moje gratulacje Elefantes, sam dostałem wyróżnienie, chyba to zauważyłeś prawda ,nawet rozmawialiśmy na żywo, jesteś bardzo fajnym modelarzem według mnie !!!!! P.S Takich w Polsce Ludzi to trzeba nam więcej, bo ciągle jest ich za mało !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 9 Kwietnia 2007 Share Napisano 9 Kwietnia 2007 chyba to zauważyłeś prawda W każdym zdaniu o samo słowo "prawda"... Człowieku bardzo Cię proszę staraj się bardziej!! Ps. Gratuluję wyróżnienia. Pozdrawiam, Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi