Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 27 Lutego 2012 Super Moderator Share Napisano 27 Lutego 2012 Chętnie kupię większą ilość wolnego czasuMam odrobinkę, ale na wagę złota - jeśli cię interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 Wszyscy coś robią w tym dziale, wiec chyba nadszedł czas na chwilowe odgrzanie kotleta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz_32 Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 Ja Okonku ciągle tylko patrzę na pudełko mojego "Mińska" i obiecuję sobie, że wreszcie znajdę na niego czas. Ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 Co to są te kolorowe 'kosteczki' wzdłuż pokładu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 29 Lutego 2012 Autor Share Napisano 29 Lutego 2012 Ja Okonku ciągle tylko patrzę na pudełko mojego "Mińska" Uważaj. Też kiedyś tak robiłem, przeglądałem i pasowałem części itp. a gdy zasiadłem do modelu to okazało się, że brakuje komina co miało duży wpływ na rozpoczęcie prac przy modelu. W końcu wydłubałem nowy ale o tym trochę później. Co to są te kolorowe 'kosteczki' wzdłuż pokładu? Kolorowe bo wykonane z rożnych materiałów i z tej strony jeszcze nie pomalowane. Są to skrzynki a może raczej schowki na wszystko ( tak myślę ) co jest potrzebne do obsługi i zabezpieczenia sprzętu lotniczego czyli: hydranty, węże ppoż, węże paliwowe, pompy, agregaty itp. i umieszczone są tylko na wysokości pokładu lotniczego i stanowisk postojowych po obu stronach kadłuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 13 Września 2012 Share Napisano 13 Września 2012 No i co dalej mistrzu? Ciut czasu jest, to może dalej z robotą . Ludek forumowy czeka na mistrzowski pokaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi