imt Napisano 19 Października 2006 Share Napisano 19 Października 2006 Chyba dobra wiadomość: http://happy.ap.teacup.com/runchickens/img/1161247609.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 19 Października 2006 Share Napisano 19 Października 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 19 Października 2006 Share Napisano 19 Października 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 19 Października 2006 Share Napisano 19 Października 2006 Właśnie miałem to wrzucić Model przy pierwszym podejściu wygląda ładnie. Na forum ACR pojawiła się informacja,że Trumpek kończy powoli Su-27 i robi przymiarki do MiGa-19. Oba w siedemdwójce. Niech robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 19 Października 2006 Share Napisano 19 Października 2006 Pewnie, ze niech robia. Nie wiem o co Wojtkowi chodzi Tylko patrzec jak zaskocza nas pieknym Mig-23 czy tez nawet An-2 w 48-ce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 19 Października 2006 Share Napisano 19 Października 2006 Pismo rysunkowe być trudna rzecz. W wolnym tłumaczeniu chodziło mi o to, że kuuuuu, czemu nie Su-22 w 1/48, czemu nie te samoloty, które Ty wymieniłeś???? No nic, może się doczekamy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 19 Października 2006 Share Napisano 19 Października 2006 .... pieknym Mig-23 czy tez nawet An-2 w 48-ce Jeśli to będzie prawda, to za piękne proroctwa w następne wakacje masz u mnie skrzynkę Pozdrawiam sokol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 19 Października 2006 Share Napisano 19 Października 2006 Pewnie do wakacji sie nie wyrobia Tak tylko kombinuje lukajac na to co zrobili do tej pory i co maja w planie i mowie Wam, ze jezeli doczekamy sie takich modeli to tylko wlasnie z tej firmy A co do to czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 20 Października 2006 Share Napisano 20 Października 2006 Wracam własnie z KWP ze skierowaniem do szpitala MSW na badania, co jest bardzo dobrym znakiem dla mnie a na Modelwork czeka mnie taka nowina. 10 lat na taką info czekałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Października 2006 Share Napisano 20 Października 2006 Model zapowiada sie przednie. Zwróciliście uwagę, że na tym zdjęciu ramy osłony kabiny i wiatrochron wyglądaja jakby były bez szybek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 20 Października 2006 Share Napisano 20 Października 2006 Model zapowiada sie przednie. Zwróciliście uwagę, że na tym zdjęciu ramy osłony kabiny i wiatrochron wyglądaja jakby były bez szybek ? Tak samo było z prototypem A-7 1/32. Gotowy zestaw Su-24M będzie miał standardową podzieloną na podstawowe elementy kabinkę. Tak sądzę Oby ten model był poprawny kształtowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 2 Listopada 2006 Share Napisano 2 Listopada 2006 Większe foto: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 30 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2008 i już po 2 latach od pierwszych zapowiedzi pojawił się w katalogu http://www.sonicmodel.com/photo.htm?url=http://images.sonicalbum.com/bbs_album_18/photos/23_126705.jpg to chyba 2009 powinien się pojawić na półkach sklepowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 2 Października 2009 Autor Share Napisano 2 Października 2009 co raz bliżej (od pierwszej zapowiedzi minęły prawie 3 lata) http://ipmsphilippines.com/?p=3559&album=6&gallery=7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi