RH Napisano 24 Kwietnia 2009 Share Napisano 24 Kwietnia 2009 No..nastepny skończony.Przyznam sie że to nie jest moja wiodąca skala (już nie ten wzrok) tak że nie za bardzo sie przykladalem ot tak dla rozrywki:) no ale jakos go wymęczylem ,a efekt (mizerny) widac na fotkach. Model firmy Italeri 1:72 C119 C "Flying Boxcar" w malowaniuUSAF 64 TCS Baza lotnicza w Japonii 1954 No to patrzcie ,ogladajcie ..uwagi krytyczne przyjme z pokorą :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-lotus98- Napisano 24 Kwietnia 2009 Share Napisano 24 Kwietnia 2009 Model piekny. Mam pytanie czy ta terenówka była w zestawie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 24 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2009 Model piekny. Mam pytanie czy ta terenówka była w zestawie?? Oczwiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 24 Kwietnia 2009 Share Napisano 24 Kwietnia 2009 RH, oglądałeś film "Lot feniksa"? Tam C119 w roli głównej występuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 24 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2009 RH, oglądałeś film "Lot feniksa"? Tam C119 w roli głównej występuje Niestety nie ,a pozatym brak czasu na filmiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRh_positive Napisano 24 Kwietnia 2009 Share Napisano 24 Kwietnia 2009 Lubie Twoje galerie (spod choinki) a zwlaszcza ciekawa nietypowa tematyke, ciekawe konstrukcje, tak trzymaj. Pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 24 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2009 Lubie Twoje galerie (spod choinki) a zwlaszcza ciekawa nietypowa tematyke, ciekawe konstrukcje, tak trzymaj. Pozdrawiam M. Milo mi to słyszeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brabazon Napisano 24 Kwietnia 2009 Share Napisano 24 Kwietnia 2009 Ładny, ładny Czemu nie ma zróżnicowanych blach pokrycia? Nie sądze żeby jankesi tak jak Ruscy malowali samoloty na srebrno.... P.S. czy te balkonowe sadzonki to nastepne kiełkujące drzewka? Bo to dyżurne coś niecoś przybrązowione... I P.S.2- Blok naprzeciwko ma fajny kamuflaż Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 25 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2009 Ładny, ładny Czemu nie ma zróżnicowanych blach pokrycia? Nie sądze żeby jankesi tak jak Ruscy malowali samoloty na srebrno.... P.S. czy te balkonowe sadzonki to nastepne kiełkujące drzewka? Bo to dyżurne coś niecoś przybrązowione... I P.S.2- Blok naprzeciwko ma fajny kamuflaż Pzdr Poszłem na łatwizne ,dlatego jeden kolorek (to tylko 1:72 i nie za bardzo mi się tu szaleć) nie nie sadzonki,a drzewko mimo brazow ma sie dobrze ,nawet puscilo nowe igielki .Blok jako jedyny ma malowanko jak ciasto tortowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 25 Kwietnia 2009 Share Napisano 25 Kwietnia 2009 RH poszedłem a nie posłem A model wygląda ciekawie, tylko zrobiłeś go bardziej "prosto z fabryki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 3 Października 2009 Share Napisano 3 Października 2009 Witam. Model jest wspaniały. Chce taki kupić, ale nie wiem czy uda mi sie zrobić tak pieknego jak ty zrobiłeś Pozd:Arek17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 4 Października 2009 Share Napisano 4 Października 2009 Z pancernego punktu widzenia model nudny z powodu sterylnej czystości i niezmęczenia. Az się prosi o mocniejszy wash. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emaks Napisano 4 Października 2009 Share Napisano 4 Października 2009 Witam! Znów piękny i perfekcyjnie wykonany model. RH - taka prosba do Ciebie... Mógłbyś założyć temat w stylu: "Moja kolekcja modeli" i umieścić wszytskie swoje repliki na jednym, ewentualnie dwuch, trzech zdjęciach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 5 Października 2009 Share Napisano 5 Października 2009 świetny model, zarówno sama maszyna jak i wykonanie, czysto i schludnie, podoba mi się Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi