koksik750 Napisano 26 Kwietnia 2009 Share Napisano 26 Kwietnia 2009 Model ukończony, dlatego wstawiony już do galerii. Postaram się jeszcze zrobić podstawkę ( jeśli do tego dojdzie, zrobię relację w warsztacie i kilka nowych fot do galerii ), tymczasem oto Dygenguar z serii Super Robot Wars: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACER Napisano 27 Kwietnia 2009 Share Napisano 27 Kwietnia 2009 Pierwszy gotowy mech w nowej lokacji Fajny Kolorystyka mi sie podoba, zwłaszcza te niebieski kolorki bardzo ładnie się komponują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 27 Kwietnia 2009 Share Napisano 27 Kwietnia 2009 Nie przepadam za takimi "wynalazkami" ale nie powiem, jest ładnie, czysto, a najbardziej podoba mi się cieniowanie czerwonych elementów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek W. Napisano 27 Kwietnia 2009 Share Napisano 27 Kwietnia 2009 No niestety ja też nie przepadam za mechami w mangowym wykonaniu . Jednak w tym bardzo mi się podoba zarówno malowanie, świetne cieniowanie poszczególnych elementów jak i bardzo dobre zdjęcia. Gratuluje bardzo ładnej figurki . A tak z ciekawości ile ma wysokości? Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 27 Kwietnia 2009 Share Napisano 27 Kwietnia 2009 rewelacyjnie wykonany i pomalowany robot podstawka bardzo by się przydała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 27 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2009 Piotrek W. - ma około 19cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 28 Kwietnia 2009 Share Napisano 28 Kwietnia 2009 Fajnie wyszedł! Jesteś majster w cieniowaniu, bez dwóch zdań... Figurka zyskuje i to bardzo. No niestety ja też nie przepadam za mechami w mangowym wykonaniu A w dodatku to najwyraźniej robo-satanista - z takimi kolankami to w kościele nie klęknie A jak już, to posadzka zniszczona ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 29 Kwietnia 2009 Share Napisano 29 Kwietnia 2009 wow.piekny mech,naprawde super kolorystyka i cieniowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 9 Maja 2009 Share Napisano 9 Maja 2009 Bardzo fajny mech. Ciekawa odskocznia od tych przyziemnych modeli. Mam parę pytań. 1. Cieniowanie tych czerwonych elementów to jest preshading czy olej? 2. Skąd wiadomo, że to jest akurat w skali 1/144? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 9 Maja 2009 Autor Share Napisano 9 Maja 2009 Fahr: 1.Cieniowanie wszystkich elementów ( w tym czerwonego ) to dodanie do koloru właściwego kilku kropel czarnej farby 2. Taką skalę podaje producent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mors Napisano 5 Lipca 2009 Share Napisano 5 Lipca 2009 koksik750 Gratuluję wykonania!! Wygląda wspaniale!! Pozdrawiam Mors P.S. Czy są może gdzieś w świecie dostępne figurki Transformers'ów? Od dziecka uwielbiam tą bajkę i zawsze chciałem takiego Optimusa Prime albo kogoś z jego świty zmajstrować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 5 Lipca 2009 Autor Share Napisano 5 Lipca 2009 Są dostępne modele z serii Transformers - z tego co pamiętam to widziałem chyba kilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi