myeti Napisano 29 Kwietnia 2009 Share Napisano 29 Kwietnia 2009 Witam Prezentuje kolejny model jaki ukończyłem.. (długo leżał z powodu braku szkiełek przednich lamp). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 29 Kwietnia 2009 Share Napisano 29 Kwietnia 2009 No bardzo ładnie ci wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 29 Kwietnia 2009 Share Napisano 29 Kwietnia 2009 Popracuj nad lakierem. Tylne klosze mogłeś pociągnąć czarną farbą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 29 Kwietnia 2009 Share Napisano 29 Kwietnia 2009 No modelik wyszedl dosc ladnie. Nawet bardzo ladnie. Ja rowniez dolaczam do opinii, ze lakierek musisz dopracowac. Ogolnie, to gratulowac, gratulowac!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 30 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2009 no dziękuje za opinie i wiem, iż jeszcze długa droga przede mną ku znakomitej polerce.. Jakoś nigdy nie mogę dopracować jej na tip top... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 30 Kwietnia 2009 Share Napisano 30 Kwietnia 2009 Nic sie nie stresuj. Widac postepy, wiec nie jest zle. Tak trzymac!!! Pozdro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 30 Kwietnia 2009 Share Napisano 30 Kwietnia 2009 Mazda wyszła nieźle . Fajny kolor (mój ulubiony ) ,fajne fele -seryjne ,czy sam dodałeś ? Ja bym jeszcze przybrudził wewnątrz rurę wydechową Reasumując wszystko wyszło elegancko Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 1 Maja 2009 Autor Share Napisano 1 Maja 2009 Kolorek pochodzi od Gunze i jest to Yellow Green. A felgi zostały zmienione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 1 Maja 2009 Share Napisano 1 Maja 2009 Spoko Mazda bardzo mi się podoba tez chciałbym taką hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 1 Maja 2009 Share Napisano 1 Maja 2009 Bardzo mi się podoba w tym modelu kolorystyka,również felgi sa kapitalne ale jak koledzy pisali.trzeba solidniej polerować.Na drzwiach po lewej stronie są jakieś bąble po farbie i jakoś w dziewnie nienaturalny sposób zanika linia podziału między tylnym lewym błotnikiem a zderzakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 6 Maja 2009 Share Napisano 6 Maja 2009 A ja chciałbym spytać jaki to jest zestaw i jaka skala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 Zestaw to Mazda RX-8 Mazdaspeed version II racing star no. 22 - nr katalogowy 03620 firmy Fujimi, skala 1:24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi