kierkus Napisano 1 Maja 2009 Share Napisano 1 Maja 2009 (edytowane) Witam. Na wstępie chciałem się przedstawić. Mam na imię Marcin. Modele robię od ok 20lat z przerwami. Post ten traktuję jako pretekst do przedstawienia się i rozpoczęcia pokazywania swoich modeli. Oto mała zajawka nissana skyline r34 by nismo którego męczę od kilku miesięcy(brak czasu).Model jest już na ukończeniu. W następnym tyg postaram się wrzucić fotki gotowego modelu do galerii i karman ghia na warsztacie także na ukończeniu Pozdrawiam Edytowane 1 Maja 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 1 Maja 2009 Share Napisano 1 Maja 2009 Jak dla mnie to bardzo ładnie wyszedł ci ten Skyline Kolor mógł by byc lepszy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 1 Maja 2009 Share Napisano 1 Maja 2009 Na tych 3 zdjęciach wygląda całkiem fajnie, ale szczegółów za dużo nie widać i jak wyżej kolor paskudny, ale to tylko moja opinia, aaa i najważniejsze Witaj na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 1 Maja 2009 Share Napisano 1 Maja 2009 Też przyłącze się do opinii na temat koloru Skyline'a , jest delikatnie rzecz biorąc brzydki-ale zależy kto co lubi Co do wykonania ,to czysto i schludnie. Karman też niczego sobie . Czekam na galerie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 1 Maja 2009 Share Napisano 1 Maja 2009 Dla mnie też, kolor jest paskudny, nie pomalowane kierunki....nie podoba mi się.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kierkus Napisano 1 Maja 2009 Autor Share Napisano 1 Maja 2009 Dla mnie też, kolor jest paskudny, nie pomalowane kierunki....nie podoba mi się.... Model nie jest skończony. Kolor rzecz gustu. Jednemu podoba się ferrari czarny mat innemu szary skyline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 1 Maja 2009 Share Napisano 1 Maja 2009 Witam na forum , Sky bardzo mi się podoba, taka szara myszka ... Ten niebieski też Skyline ? VW ciekawy, czekam na więcej fotek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kierkus Napisano 1 Maja 2009 Autor Share Napisano 1 Maja 2009 Witam na forum , Sky bardzo mi się podoba, taka szara myszka ... Ten niebieski też Skyline ? VW ciekawy, czekam na więcej fotek . Tak to też skyline, zrobiony chyba ok 98r.Planuję jego odrestaurowanie. W kolejce czeka jeszcze 70 modeli do zrobienia więc będę sukcesywnie pokazywał postępy w pracy. Jak tylko skończę zaczęte modele planuję wykonać ferrari GTO gunze hightech z furą elementów metalowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 1 Maja 2009 Share Napisano 1 Maja 2009 Mi też kolorek się podoba zależy od gustu a wykonanie ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 1 Maja 2009 Share Napisano 1 Maja 2009 Ja też jestem zdania,że kolor to rzecz gustu i pomalował kolega jak mu się podobało.Ale autko wygląda czysto wykonane.Można jeszcze porobić dokładniejsze zdjęcia,aby było widać szczegóły.A co mi się rzuciło na oczy to to ,że tylne koła sa założone odwrotnie.Bieżnik powinien być w drugą stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kierkus Napisano 1 Maja 2009 Autor Share Napisano 1 Maja 2009 Ja też jestem zdania,że kolor to rzecz gustu i pomalował kolega jak mu się podobało.Ale autko wygląda czysto wykonane.Można jeszcze porobić dokładniejsze zdjęcia,aby było widać szczegóły.A co mi się rzuciło na oczy to to ,że tylne koła sa założone odwrotnie.Bieżnik powinien być w drugą stronę. Faktycznie opony założone odwrotnie. Dzięki za uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 1 Maja 2009 Share Napisano 1 Maja 2009 Konieczie wrzuć w galerię po ukończeniu Karmana,Bardzo mi się podoba ten samochód.Jestem ciekawy jak będzie się prezentował.Jakbym miał kupe forsy to bym chyba sobie takiego odrestaurował ale już w nowoczesnym stylu. Nowoczesny silnik ładne alufelgi itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 2 Maja 2009 Share Napisano 2 Maja 2009 Świetny! Kolor nawet mi się podoba, inny niż wszystkie. Karmann również fajny i czysty, widziałem prawdziwego Karmanna, świetna bryka. Ten niebieski to chyba Nissan R33 tak? No i oczywiście witamy na forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 2 Maja 2009 Share Napisano 2 Maja 2009 Wierzcie mi koledzy, na żywo ten kolorek wygląda jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 2 Maja 2009 Share Napisano 2 Maja 2009 Gdyby to był metallic - wtedy ok. Ale taki zwykły szary nie wygląda atrakcyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 2 Maja 2009 Share Napisano 2 Maja 2009 Podkład z bezbarwnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kierkus Napisano 3 Maja 2009 Autor Share Napisano 3 Maja 2009 Kolor pochodzi o palety nissana. Farby kupuję holenderskie w zaprzyjaźnionej mieszalni lakierów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kierkus Napisano 22 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2009 W tym tygodniu planuję dokończyć nissana. Zostało parę drobiazgów:lotka spoilera,tylne światło stop,malutkie retusze. Na koniec wosokowanie. Nie jestem zadowolony z szyb w tym modelu. Mimo polerki nie są takie przejrzyste jak być powinny.Zawieszenie i podwozie bardzo uproszone względem tamiyi.Chyba pokuszę się o zrobienie tego modelu tamiyi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 22 Sierpnia 2009 Share Napisano 22 Sierpnia 2009 Szary kolor do Skylina nie pasuje mi wogóle ... Ale model widac czysto zrobiony ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 23 Sierpnia 2009 Share Napisano 23 Sierpnia 2009 Sam model wygląda bardzo fajnie, co do koloru rzecz gustu. Moim zdaniem każdy Skyline R34 wygląda nieziemsko w odcieniach niebieskiego. Najważniejsze, że Tobie się podoba. Cóż mam ten sam model Nismo ale czeka na ukończenie rozpoczętych modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 23 Sierpnia 2009 Share Napisano 23 Sierpnia 2009 A mi tam teraz kolorek nie przeszkadza Nieźle się Skyline prezentuje Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kierkus Napisano 23 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2009 Dzięki za pozytywne słowo, zawsze to motywuje do dalszej pracy. W tej chwili poza 2 czołgami kończę karmana ghia i subaru imprezę wrc2001. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi