Gościu Posted May 5, 2009 Share Posted May 5, 2009 Witam. Scenka przedstawiająca wrak działa . Poza malowaniem i jedną dziurką to wraku raczej nie reprezentuje....niemniej miejscem czołgu miała być w ogóle inna koncepcja...w której się pogubiłem. Na starcie było super, ale im dłużej kontemplowałem...tym bardziej zachodziły zmiany. Tu zdjęcia w świetle żarowym, które nie "wariuje" mi aparatu. Fotki w świetle dziennym pokazywały mniej kolorów, które zastosowałem na gruzie.Gruz..heh, pierwsze koty za płoty.Wiem już co i jak, więc następny będzie(mam nadzieję) ciekawszy. Stug "KO" : Tu, już na jaśniejszym świetle, by "rozpoznać" kolory na modelu: Zdjęcia z dnia, które pokazują jak aparacik wariuje( w porównaniu do zdjęć w sw. żarowym) : A tu moje ulubione B&W: p. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacperek315 Posted May 6, 2009 Share Posted May 6, 2009 Scenka po prostu super, wygląda bardzo realistycznie. Nic tylko podziwiać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiec4-13 Posted May 6, 2009 Share Posted May 6, 2009 Ja bym zostawił z jednej strony gąsienice w całości, oraz dodał troche osmolenia. Gratulacje za wykonanie gruzu pozdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mierzu Posted May 6, 2009 Share Posted May 6, 2009 Bardzo ciekawa dioramka. Świetne wykonanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zekar Posted May 6, 2009 Share Posted May 6, 2009 Co tu dużo mówić po prostu pięknie , zarówno stug jak i gruz fajnie się prezentuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boozy Posted May 6, 2009 Share Posted May 6, 2009 Musze przyznać Rafale, że poziom rośnie z modelu na model. Najpierw 1:35 teraz 1:72. Czekam na kolejne prace. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gościu Posted May 6, 2009 Author Share Posted May 6, 2009 Dzięki za komenty ;) Czekam na kolejne prace wobec tego uchyle rąbka tajemnicy ;) pzdr. "zaglądaczy" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiec4-13 Posted May 7, 2009 Share Posted May 7, 2009 wobec tego uchyle rąbka tajemnicy ;) Flakwering? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szlachcik1 Posted May 7, 2009 Share Posted May 7, 2009 Rafale mam pytanko, jak posklejałeś ten gruz do siebie? Lakierem do włosów czy normalnie na klej ? Bardzo ładna i udana praca, gratuluję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiub Posted May 7, 2009 Share Posted May 7, 2009 Świetna scenka! Jest co podziwiać! Jestem fanem twoich modeli! Gratulacje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gościu Posted May 7, 2009 Author Share Posted May 7, 2009 Flakwering? niestety ;) Lakierem do włosów czy normalnie na klej ? anito, anito - opisywałem w warsztacie - miałkim gipsem & warszawianką ;) Dzieki raz jeszcze. p. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konradkur Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 Poszalałeś z tym gruzowiskiem nie ma co ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts