Gościu Napisano 5 Maja 2009 Share Napisano 5 Maja 2009 Witam. Scenka przedstawiająca wrak działa . Poza malowaniem i jedną dziurką to wraku raczej nie reprezentuje....niemniej miejscem czołgu miała być w ogóle inna koncepcja...w której się pogubiłem. Na starcie było super, ale im dłużej kontemplowałem...tym bardziej zachodziły zmiany. Tu zdjęcia w świetle żarowym, które nie "wariuje" mi aparatu. Fotki w świetle dziennym pokazywały mniej kolorów, które zastosowałem na gruzie.Gruz..heh, pierwsze koty za płoty.Wiem już co i jak, więc następny będzie(mam nadzieję) ciekawszy. Stug "KO" : Tu, już na jaśniejszym świetle, by "rozpoznać" kolory na modelu: Zdjęcia z dnia, które pokazują jak aparacik wariuje( w porównaniu do zdjęć w sw. żarowym) : A tu moje ulubione B&W: p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 6 Maja 2009 Share Napisano 6 Maja 2009 Scenka po prostu super, wygląda bardzo realistycznie. Nic tylko podziwiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiec4-13 Napisano 6 Maja 2009 Share Napisano 6 Maja 2009 Ja bym zostawił z jednej strony gąsienice w całości, oraz dodał troche osmolenia. Gratulacje za wykonanie gruzu pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 6 Maja 2009 Share Napisano 6 Maja 2009 Bardzo ciekawa dioramka. Świetne wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 6 Maja 2009 Share Napisano 6 Maja 2009 Co tu dużo mówić po prostu pięknie , zarówno stug jak i gruz fajnie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 6 Maja 2009 Share Napisano 6 Maja 2009 Musze przyznać Rafale, że poziom rośnie z modelu na model. Najpierw 1:35 teraz 1:72. Czekam na kolejne prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 6 Maja 2009 Autor Share Napisano 6 Maja 2009 Dzięki za komenty ;) Czekam na kolejne prace wobec tego uchyle rąbka tajemnicy ;) pzdr. "zaglądaczy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiec4-13 Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 wobec tego uchyle rąbka tajemnicy ;) Flakwering? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 Rafale mam pytanko, jak posklejałeś ten gruz do siebie? Lakierem do włosów czy normalnie na klej ? Bardzo ładna i udana praca, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiub Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 Świetna scenka! Jest co podziwiać! Jestem fanem twoich modeli! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 7 Maja 2009 Autor Share Napisano 7 Maja 2009 Flakwering? niestety ;) Lakierem do włosów czy normalnie na klej ? anito, anito - opisywałem w warsztacie - miałkim gipsem & warszawianką ;) Dzieki raz jeszcze. p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konradkur Napisano 19 Maja 2009 Share Napisano 19 Maja 2009 Poszalałeś z tym gruzowiskiem nie ma co ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi