Tukidyndas Napisano 7 Maja 2009 Napisano 7 Maja 2009 Czołem. Oto trochę pokraczny miejscami rusek, którego zmontowałem ostatnio. Kto kleił juz ICM-y wie czemu pokraczny Cytuj
sianko Napisano 7 Maja 2009 Napisano 7 Maja 2009 Witam! Bardzo ładny , jedyne co rzuciło mi się w oczy to troszkę krzywo stoi (druga fotka).Ten srebrny , co to za farbka? Pozdrawiam! Cytuj
Tukidyndas Napisano 7 Maja 2009 Autor Napisano 7 Maja 2009 Stoi krzywo bo cały jest krzywy, ale na tym zdjęciu na szczęście nie był fotografowany wzdłuż osi (widać, że środek śmigła nie jest w osi z płozą) Srebrny to Humbrol 27001, z lekka polerowany patykami do uszu. Potem jeszcze sidoluxowany, a w miejscach gdzie samolot był szmaciany malowany na metalowo pokryłem go matem. Niestety na fotkach nie udało się uwidocznić tego zróżnicowania. Cytuj
Corsair Napisano 7 Maja 2009 Napisano 7 Maja 2009 Model prezentuje się bardzo dobrze. Każdy kto malował model w całości na srebrno wie, że nie lada sztuką jest odpowiednie spasowanie części, szpachlowanie i polerowanie pod farbę. Srebrny kolor bezlitośnie podkreśla błędy. Ja takowych na tych fotkach nie dostrzegam. Brawo. Cytuj
hanadam Napisano 7 Maja 2009 Napisano 7 Maja 2009 Wszędzie masz pełno opiłków metalizera - mam nadzieję ze to tylko na fotkach... one zawsze pokazują coś czego nie widać gołym okiem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi