Tukidyndas Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 Czołem. Oto trochę pokraczny miejscami rusek, którego zmontowałem ostatnio. Kto kleił juz ICM-y wie czemu pokraczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 Witam! Bardzo ładny , jedyne co rzuciło mi się w oczy to troszkę krzywo stoi (druga fotka).Ten srebrny , co to za farbka? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tukidyndas Napisano 7 Maja 2009 Autor Share Napisano 7 Maja 2009 Stoi krzywo bo cały jest krzywy, ale na tym zdjęciu na szczęście nie był fotografowany wzdłuż osi (widać, że środek śmigła nie jest w osi z płozą) Srebrny to Humbrol 27001, z lekka polerowany patykami do uszu. Potem jeszcze sidoluxowany, a w miejscach gdzie samolot był szmaciany malowany na metalowo pokryłem go matem. Niestety na fotkach nie udało się uwidocznić tego zróżnicowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corsair Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 Model prezentuje się bardzo dobrze. Każdy kto malował model w całości na srebrno wie, że nie lada sztuką jest odpowiednie spasowanie części, szpachlowanie i polerowanie pod farbę. Srebrny kolor bezlitośnie podkreśla błędy. Ja takowych na tych fotkach nie dostrzegam. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 Wszędzie masz pełno opiłków metalizera - mam nadzieję ze to tylko na fotkach... one zawsze pokazują coś czego nie widać gołym okiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi