Qdłaty Napisano 7 Maja 2009 Napisano 7 Maja 2009 Uznałem, ze model jest na chwilę obecną gotowy, zatem galeria. Idąc za radą nawierciłem lufę i rury. Wiem też że linę z tyłu przykleiłem odwrotnie. Jak to na Tamiyę przystało, model składa się bardzo dobrze, niewiele trzeba było szpachli i dopasowywania. Na tym modelu chciałem przećwiczyć głównie cieniowanie pojazdu i z efektu jestem zadowolony. Dla zainteresowanych warsztat. No i zdjęcia: I mały plener: Czekam na wasze opinie i wskazówki na przyszłość. Pozdrawiam, Maciek Cytuj
Paweł Czarnocki Napisano 7 Maja 2009 Napisano 7 Maja 2009 Ogólnie modelik mi się podoba. Tak od siebie to bym lekko pozapuszczał na "dachu" okolice włazów i uchwytów. Ale generalnie fajny. A co następne ? Cytuj
Qdłaty Napisano 7 Maja 2009 Autor Napisano 7 Maja 2009 Wciąż mam trudności z "zapuszczaniem" i nie chciałem popsuć modelu. Póki co ograniczam si do cieniowania. A swoją drogą, nie lubię zbyt wyraźnych "uwypukleń". Następny pewnie będzie Hummer Cargo, również pudełkowy z niewielkimi zmianami własnymi. Cytuj
dweler Napisano 7 Maja 2009 Napisano 7 Maja 2009 no mnie rowniez sie podoba,uzyskales bardzo fajna powierzchnie a ciniowanie to rewelka Cytuj
Podchorąży Napisano 7 Maja 2009 Napisano 7 Maja 2009 Super! Jedno ale: plecaki na bokach pancerza przylegają chyba 'sztucznie' nie odstają , zadne szelki no i wogole tak jakby te plecaki przyklejone, a nie przywieszone - wg. mnie troche psuje to całość. Pozdrawiam Cytuj
Qdłaty Napisano 9 Maja 2009 Autor Napisano 9 Maja 2009 Dzięki za dobre słowo. Co do plecaków to faktycznie "lewitują" obok pojazdu i wypadałoby jakieś pasy dodać. Możliwe, że dorobię, ale nie w najbliższym czasie. ;-) Cytuj
marioba Napisano 9 Maja 2009 Napisano 9 Maja 2009 Podoba mi się! Fajnie zmalowany. Nie jest "nachalny". pozdrawiam>>>>>marioba>>>> Cytuj
mart72 Napisano 13 Maja 2009 Napisano 13 Maja 2009 Tak, to prawda. Stonowany jest, bez żadnych szaleństw. Mi się to podoba. Cieniowanie fajnie wyszło. I ogólnie trzyma pustynny klimacik Mojemu m113 zrobiłem niestety wczoraj kuku tuż przed końcem prac i teraz parę dni odpoczniemy chyba od siebie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi