Qdłaty Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 Uznałem, ze model jest na chwilę obecną gotowy, zatem galeria. Idąc za radą nawierciłem lufę i rury. Wiem też że linę z tyłu przykleiłem odwrotnie. Jak to na Tamiyę przystało, model składa się bardzo dobrze, niewiele trzeba było szpachli i dopasowywania. Na tym modelu chciałem przećwiczyć głównie cieniowanie pojazdu i z efektu jestem zadowolony. Dla zainteresowanych warsztat. No i zdjęcia: I mały plener: Czekam na wasze opinie i wskazówki na przyszłość. Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 Ogólnie modelik mi się podoba. Tak od siebie to bym lekko pozapuszczał na "dachu" okolice włazów i uchwytów. Ale generalnie fajny. A co następne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qdłaty Napisano 7 Maja 2009 Autor Share Napisano 7 Maja 2009 Wciąż mam trudności z "zapuszczaniem" i nie chciałem popsuć modelu. Póki co ograniczam si do cieniowania. A swoją drogą, nie lubię zbyt wyraźnych "uwypukleń". Następny pewnie będzie Hummer Cargo, również pudełkowy z niewielkimi zmianami własnymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 no mnie rowniez sie podoba,uzyskales bardzo fajna powierzchnie a ciniowanie to rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Podchorąży Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 Super! Jedno ale: plecaki na bokach pancerza przylegają chyba 'sztucznie' nie odstają , zadne szelki no i wogole tak jakby te plecaki przyklejone, a nie przywieszone - wg. mnie troche psuje to całość. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qdłaty Napisano 9 Maja 2009 Autor Share Napisano 9 Maja 2009 Dzięki za dobre słowo. Co do plecaków to faktycznie "lewitują" obok pojazdu i wypadałoby jakieś pasy dodać. Możliwe, że dorobię, ale nie w najbliższym czasie. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 9 Maja 2009 Share Napisano 9 Maja 2009 Podoba mi się! Fajnie zmalowany. Nie jest "nachalny". pozdrawiam>>>>>marioba>>>> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 13 Maja 2009 Share Napisano 13 Maja 2009 Tak, to prawda. Stonowany jest, bez żadnych szaleństw. Mi się to podoba. Cieniowanie fajnie wyszło. I ogólnie trzyma pustynny klimacik Mojemu m113 zrobiłem niestety wczoraj kuku tuż przed końcem prac i teraz parę dni odpoczniemy chyba od siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi