PKD4GA Napisano 25 Października 2006 Share Napisano 25 Października 2006 Jak pewnie wiecie w Radomiu odbyly sie VII mistrzostwa świata w akrobacji samolotowej - no AirShow to nie jest, ale zobaczyc trzeba - tak pomyslalem i 07.08.2006 udalo mi sie znalezc troche czasu. Tutaj info o imprezie - http://awac2006.com/?pl/uca/welcome Ponizej pare fotek. Prosze o wyrozumialosc - to probny oblot nowego aparatu I to tyle - bo moja latorosl po 5 minutach podziwiania samolotow zabrala sie za systematyczny demontaz zabezpieczen oddzielajacych widownie od strefy bezpieczenstwa Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 25 Października 2006 Share Napisano 25 Października 2006 Fajna byla impreza... Coprawda bylem tam tylko raz i to podczas rozgrywania programu obowiazkowego, wiec po jakiejs godzinie mi sie znudzilo ogladanie wciaz tego samego, ale i tak fajnie bylo popatrzec. A niestety na program dowolny i na pokazy mistrzow nie mialem mozliwosci sie wybrac... Szkoda, ze nasze lotnisko jest usutuowane tak jak jest. Pogoda byla sliczna w dniu, w ktorym sie tam wybralem i niestety podczas podziwiania akrobacji, trzeba bylo patrzec prosto w sloneczko. Zdjecia sie sa zle, nie gadaj. Szkoda, ze nie pstryknales zadnej suki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 25 Października 2006 Autor Share Napisano 25 Października 2006 Szkoda, ze nie pstryknales zadnej suki... qrka oni je pochowali chyba. Jak ja bylem to zadnej nie widzialem - choc wiadomo ze byly. Pewnie wsadzili je juz do hangaru po wylataniu programu (na lotnisku bylem ok osiemnastej). Co do samych mistrzostw i organizacji to mnie bardzo zdziwila obecnosc smutnych panow z Cerbera + barierki etc. Troszke inaczej to sobie wyobrazalem (pewnie czeste wizyty w Piastowie za pacholecych lat mnie tak rozpuscily) - myslalem ze bedzie mozna sobie polazic, pogadac - a tu zabezpieczenia jak przy wizycie prezydenta USA. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 25 Października 2006 Share Napisano 25 Października 2006 Jak ja bylem to zadnej nie widzialem - choc wiadomo ze byly. Byly, byly... Ze dwie albo trzy widzialem... Fajniutki samolocik... pewnie czeste wizyty w Piastowie za pacholecych lat mnie tak rozpuscily No, tam bylo fajnie... Szkoda, ze wszyscy znajomi, ktorych tam mialem albo skonczyli z latanim albo poprzenosili sie gdziej indziej... myslalem ze bedzie mozna sobie polazic, pogadac - a tu zabezpieczenia jak przy wizycie prezydenta USA. No wiesz, w sumie nie ma sie co dziwic. Co by nie mowic, to byla impreza swiatowego formatu... Nie mogli sobie raczej pozwolic na samowolke ze strony widzow. To tak jak na mistrzostwach swiata w pilce noznej bys chcial wejsc sobie do szatni podczas przerwy, zeby pogadac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 25 Października 2006 Autor Share Napisano 25 Października 2006 No wiesz, w sumie nie ma sie co dziwic. Co by nie mowic, to byla impreza swiatowego formatu... Nie mogli sobie raczej pozwolic na samowolke ze strony widzow - no racja - przyzwyczailem sie do imprez w wydaniu aeroklubowym Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi