Tomek Mroczkowski Napisano 12 Lipca 2009 Share Napisano 12 Lipca 2009 Faktycznie wtopa teraz wygląda jak M60..., spróbuj je wygiąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 12 Lipca 2009 Share Napisano 12 Lipca 2009 Jezeli chodzi o anteny to zrob je z rozciagnietej na cieplo ramki, duzo lepiej sie zachowuja niz te z drutu(maja tendencja do prostowania sie wiec napinaja sznurek ktory je trzyma). Z tym zawieszeniem to rzeczywiscie wpadka, aczkolwiek mozesz zrobic taka scenke i bedzie si: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bathonuk Napisano 12 Lipca 2009 Autor Share Napisano 12 Lipca 2009 Cuda Cuda sie zdarzają. Przysiadłem do stolika totalnie zdesperowany i spróbowałem przesunąć zawieszenie. Okazało się, że wcale nie poszło tak źle... Dziwne jest to, ze na każdy element dałem wczoraj wieczorem dość dużo Contacty i schło to całą noc Co myślicie? Obniżyć jeszcze troche czy tak zostawic? Mam jeszcze troche problemów z przyłożeniem lewego panelu, ale mam nadzieje, że jakaś dzwina moc pomoże mi dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 13 Lipca 2009 Share Napisano 13 Lipca 2009 Tamten element o który wcześniej się pytałeś (r2 i r3 ???) to antena systemu BFT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bathonuk Napisano 13 Lipca 2009 Autor Share Napisano 13 Lipca 2009 A co to za system?? Gdzies na armoramie wyczytałem, ze to moze byc GPS i czujnik wiatru. Peter zabrałem sie za malowanie. Co sadzisz o kolorze?? Jest to zmiksowany xf-57 buff i xf-59 desert yellow pol na pol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 13 Lipca 2009 Share Napisano 13 Lipca 2009 Dla mnei ujdzie Co do BFT: http://en.wikipedia.org/wiki/Blue_Force_Tracking Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bathonuk Napisano 31 Lipca 2009 Autor Share Napisano 31 Lipca 2009 Witam wszystkich po krótkiej przerwie. Musze przyznać, ze sie troche zniechecilem przez gasienice, poniewaz wczesniej, gdy zrobilem zawysokie zawieszenie i skleilem na nim gaski, a pozniej obnizylem to juz nic nie pasowalo do siebie Gaski sie zaczely lamac itd. Mialem tez problem z lewym panelem bocznym, ale to z mojej winy. Teraz jest juz wszystko zrobione, zawieszenie zabezpieczone i przystapilem do dalszych prac. Model pokrylem podkladem Tamyi i zrobilem swoj pierwszy preshading: Calosc pomalowalem mieszanka farb Buff i Desert Sand. Kolor powinien byc jeszcze troche bardziej wyplowialy, ale chyba zostawie tak jak jest: Na koniec jeszcze drobne elementy przygotowane do malowania: Teraz juz z gorki:D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bathonuk Napisano 25 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2009 Witam po dość długim czasie:D Model jest już prawie skończony, zostało tylko pare szczegółów. Wiem, ze zdjecia nie sa najlepsej jakosci, ale chodzilo mi tylko o to, zebyscie powiedzieli mi co jeszcze moge zmienic. Bede bardzo wdzieczny. Na pewno nie ruszam gasienic, ktore sie rozlatuja po parokrotnym sklejaniu. Chcialbym zrobic takie cos do maskowania na lufie, ale nie wiem czybedzie pasowało. No cóż, czas juz na fotki. Pozdrawiam: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 26 Sierpnia 2009 Share Napisano 26 Sierpnia 2009 Za duże końcówki anten, zrób tak. Weź wyciągniętą nad ogniem ramkę i koniec zbliz do ognia a ten powinien się zwinać w małą kulkę, tak jest lepiej bo te są przesadzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 26 Sierpnia 2009 Share Napisano 26 Sierpnia 2009 A nie pomyślałeś od wierniejszym odwzorowaniu tego czołgu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bathonuk Napisano 26 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2009 nie mialem dostepu do takich fotek:/ Zobacze co jeszcze da sie zrobic, ale raczej nie chce juz ingerowac za bardzo w model. Moge sie jescze pobawic blotnmikiem, antenami, torby i inne rupiecie raczej nie przeszkadzaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master_Chief Napisano 26 Maja 2010 Share Napisano 26 Maja 2010 Witam kolegów. Mam pytanie odnośnie malowania tego modelu. Posiadam wersję od Academy i chciałbym sie dowiedzieć jakimi farbkami go malowałeś. Chcę pomalować go również na piaskowo. Gdzie moge dostać do niego blaszki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi