tornado Napisano 1 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2009 Panowie nie ma co się sprzeczać o słowo. Polerki wówczas jeszcze nie było ale już jest, a co więcej buda siedzi już na ramie W przednich i tylnych kierunkach pomalowałem klosze i chromowane obejmy (tylne były fabrycznie czerwone). Przykleiłem przednie wkłady reflektorów, klosze przykleję na końcu bo możliwe że zrobię jeszcze imitacje żarówek Do przednich-bocznych wlotów powietrza producent dał plastikową imitację siatki (bez otworów), wywaliłem ją i wkleiłem normalną. Jak widać na zdjęciu zacząłem już podłączać instalację wodną i elektrykę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 2 Czerwca 2009 Share Napisano 2 Czerwca 2009 Tak sobie tu zaglądam, no i dochodzę do wniosku że mojego stanu psychicznego po obejżeniu Pańskich "szaleństw" z modelem nie da się opisać żadnymi słowami... może mam ubogie słownictwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 Co tu dużo pisac Boski samochód, jak na razie kapitalne efekty prac 3mam kciuki za powodzenie dalszych prac i kłaniam się mistrzowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 10 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2009 Dzieki koledzy za komenty Tak jakwcześniej zapowiadałem, do reflektorów wstawiłem żarówki. Także zamontowałem juz przednią szybę i troche chromów: Trochę podłubałem w komorze silnikowej: a także pomalowałem wydech super chromem Gunze: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 11 Czerwca 2009 Share Napisano 11 Czerwca 2009 Piekna cobra...czego sie nie tkniesz to zrobisz dobrze...a moze by tak zepsuc jakis model?....albo zrob juz zepsuty i zdezelowany...pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 11 Czerwca 2009 Share Napisano 11 Czerwca 2009 Będziesz przypalał minimalnie wydech ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 11 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2009 Model robię bez śladów eksploatacji, to i wydechu nie będę przybrudzał. Po za tym jak widać na załączonych zdjęciach w Cobrach z jakimś tam przebiegiem wydech wygląda jak nowy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 13 Czerwca 2009 Share Napisano 13 Czerwca 2009 Silniczek pod kastą całkiem, całkiem. Po prostu przypadł mi do gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 23 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2009 Dawno nic tu się nie działo, ale nie znaczy to, że przy modelu nic nie robię. Pomalowałem i zamontowałem kolumnę z kierownicą, wydech, boczne lusterko i korek wlewu paliwa. Także pomalowałem dach, wstawiłem tylną szybę i zastanawiam się czy nie schować go do szuflady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 23 Czerwca 2009 Share Napisano 23 Czerwca 2009 zastanawiam się czy nie schować go do szuflady I to głęboko go schowaj P.S. Cobra finito ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 23 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2009 P.S. Cobra finito ? Jeszcze zostało pare pierdółek do zrobienia, no i muszę namalować tabliczki z logo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mors Napisano 23 Czerwca 2009 Share Napisano 23 Czerwca 2009 tornado Ten dach to ja bym schował do piwnicy żeby go przez przypadek nie odnaleźć Piękny model i wspaniałe wykonanie!! Czekam na galerię Pozdrawiam Mors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 23 Czerwca 2009 Share Napisano 23 Czerwca 2009 Co tam do piwnicy... łopata w ręce, marsz za ogródek i zakopać Piękny model Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 23 Czerwca 2009 Share Napisano 23 Czerwca 2009 Kolor oraz sam lakier ładny, model też szkoda że bez pasów, a dach to może w ogródku lepiej zakop . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 24 Czerwca 2009 Share Napisano 24 Czerwca 2009 (edytowane) Model bardzo mi się podoba i pod względem lakieru [ kolor i jakośc ] jak i to że jest świetnie złożony. A co do dachu... zakopac w ogródku i zalac cementem by nie korciło odkopac Ten dach moim zdaniem kompletnie nie pasuje do Cobry Edytowane 24 Czerwca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 24 Czerwca 2009 Share Napisano 24 Czerwca 2009 Kolego z pięknego miasta fliperowi chyba chodziło o białe pasy na karoserii, ale nie wiem. Model przepiękny i nie ukrywam że chciałbym taki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 24 Czerwca 2009 Share Napisano 24 Czerwca 2009 Pierwsza klasa czekam na końcową galerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi