Tomek Mroczkowski Napisano 23 Maja 2009 Share Napisano 23 Maja 2009 Witam po kolejnej nie udanej relacji, przedstawiam gniota, to mój ostatni model przed zapewne długą przerwą. Pierwszy raz użyłem pigmentów, Zapraszam do komentowania! Papa SKIF już więcej cię nie zobaczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 23 Maja 2009 Share Napisano 23 Maja 2009 Mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 23 Maja 2009 Share Napisano 23 Maja 2009 fajny, widać że to ruskij tank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Salwiczek Napisano 24 Maja 2009 Share Napisano 24 Maja 2009 No, Tomek, powiem szczerze, ze mam mieszane uczucia co do tego brudzenia. Chyba za dużo tego dobrego. Szczególnie lufa, skąd tam tyle błota i w dodatku widać, że są to mazy. Pozdrawiam, Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 24 Maja 2009 Share Napisano 24 Maja 2009 Hej, Tomek!!! Co raz lepszy warsztat. Generalnie jest O.K. Ale, rzeczywiście lufa trochę przesadnie ubabrana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 24 Maja 2009 Share Napisano 24 Maja 2009 Fajna glina. Model super. A to na lufie??? To zależy jaki poligon. >>>>>pozdrawiam >>>>>marioba>>>> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 24 Maja 2009 Autor Share Napisano 24 Maja 2009 Już tłumaczę: okonek, DerPanzersoldat95, panzer_lehr, marioba Dzięki Salva- Co do brudzenia i ufajdania lufy, kiedyś widziałem czołg który z dużą prędkością poruszał się po dosyć głębokich kałużach błotnych, chciałem to przedstawić, ochlapana od spodu lufa i kadłub z widoczną linią zanurzenia, najwyraźniej za bardzo nie wyszło, ale trudno, jest jak jest raczej tego nie zmienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Salwiczek Napisano 24 Maja 2009 Share Napisano 24 Maja 2009 Tomek, trochę niefortunnie sformułowałem wcześniejszy post. Błoto jak najbardziej może być i na całym pojeżdzie, tutaj bardziej nie pasują mi te mazy błota. Ale wiem że trudno to odtworzyć, sam też miałbym z tym spory problem dlatego unikam błota . Pozdrawiam, Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 24 Maja 2009 Share Napisano 24 Maja 2009 Mi z reguły takie maszyny się nie podobają, ale ten model jest godny pokazywania. Mam takie samo zdanie jak poprzednicy jeśli chodzi o brudzenie lufy. to mój ostatni model przed zapewne długą przerwą. Można wiedzieć dlaczego następuje ta przerwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 24 Maja 2009 Autor Share Napisano 24 Maja 2009 Dlaczego przerwa? Bo przerwa, skończyły się "tanie" skify, trzeba trochę zaoszczędzić na dragony i inne tamije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bushi Napisano 24 Maja 2009 Share Napisano 24 Maja 2009 Jak dla mnie robisz coraz lepsze modele. Skif czy nie skif potrafisz go dobrze skleić, pomalować i ubrudzić. Dobry model !!! Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 25 Maja 2009 Share Napisano 25 Maja 2009 A ja nic nie napiszę bo mnie zazdrość i zawiść zżera. Ja chcę takiego teciaka !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi