skwarciu21 Napisano 24 Maja 2009 Share Napisano 24 Maja 2009 A oto kolejny model. Narazie mało zrobiony ale zawsze coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 24 Maja 2009 Share Napisano 24 Maja 2009 Zrób lepsze fotki Bo jak narazie to nic nie widac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz16 Napisano 28 Maja 2009 Share Napisano 28 Maja 2009 jakie będzie malowanie samochodu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 29 Maja 2009 Autor Share Napisano 29 Maja 2009 Narazie się zastanawiam ale chyba raczej z pudełka. Propozycje mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 4 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2009 No to kolejne fotki sory za jakość ale baterie w aparacie pały a ładowarka się zgubiła.Buda malowana pendelkie ale troch grudek jest niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 4 Czerwca 2009 Share Napisano 4 Czerwca 2009 Jak wiesz modelarstwo polega na dokładności i szczegółach... Na tych fotka gó.... widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 4 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2009 wiem wiem ale na żywo to to całkiem całkiem wygląda tylko w mustangu dach bende musiał od nowa malować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QFLOWE Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 Temat super ciekawy super model wybrałeś ale faktycznie foto lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 Jak wiesz modelarstwo polega na dokładności i szczegółach... Na tych fotka gó.... widać. Tak jak na zdjęciach, tak i tu trzeba się domyślać o co chodzi Buda malowana pendelkie ale troch grudek jest niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 5 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2009 Sory nie zauważyłem pendzelkiem DZISIAJ SIE POSTARAM O LEPSZE FOTY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 Model super Sam takiego składam Fotki tak jak i u mnie lipne Ale kolorystyka wnetrza mi sie podoba u ciebie 3mam kcuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 5 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2009 Bardzo dziękuje Vybor89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 Nie ma za co Pisze co widze Drobne poprawki i będzie extra Zmuś się i popraw to co musisz a będzisz zadowolony To jest najważniejsze by nam samym się modele podobały A baty od bardziej doswiadzczonych tylko pomagaja Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 6 Czerwca 2009 Share Napisano 6 Czerwca 2009 Na twoim miejscu jeśli nie masz aero, kup spray i pomaluj nim kastę - Pędzelkiem trzeba naprawdę umieć malować duże powierzchnie, tak aby grudek i smug nie pozostawiać. Tak więc zmyj farbę z karoserii i pomaluj spreyem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 6 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2009 Może i bym se spreya kupił ale niemiał bym gdzie pomalować bo mieszkam w bloku a, pęndzelkiem lubie malować no bo co to popsikać spreyem kilka razy albo aero ja wole sie pomęczyc i malować pendzelkiem aero może pózniej bendzie.Ale dzięki za rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 6 Czerwca 2009 Super Moderator Share Napisano 6 Czerwca 2009 ja wole sie pomęczyc i malować pendzelkiem No i się męczysz a efekt bardzo marny. Jeśli nie interesuje cię efekt końcowy to takie podejście jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 6 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2009 Właśnie ,że efekt koncowy jest super niema tak dużo gródek maksymalnie 5 ale to wystarczy przeszlifować i jeszcze raz pomalować i jest po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 6 Czerwca 2009 Super Moderator Share Napisano 6 Czerwca 2009 W takim razie gratuluję :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 6 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2009 Ale trza sie namenczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 6 Czerwca 2009 Super Moderator Share Napisano 6 Czerwca 2009 Ale trza sie namenczyć Taki właśnie urok modelarstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 24 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2009 Jednak model postanowiłem pomalować spreyem jutro pod wieczór dam fotki jak to wszystko wygląda. Będę robił w nim nowy gril możecie doradzić z czego go wykonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 24 Czerwca 2009 Share Napisano 24 Czerwca 2009 Tutaj jest ładny grill http://modelwork.pl/viewtopic.php?t=12167&highlight=shelby+++350 Spróbuj może napisac na pw do kolegi Trojana. Możliwe że ci pomoże. Ja właśnie zaułważyłem że sitko kuchenne mojej mamy ma taką drobną siateczkę....chyba by się nadała...zobacz czy w domu nie masz jakiegoś sitka z taką drobną siateczką Czekam na jutrzejsze fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 30 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2009 Sorry, że nie wstawiłem zdjęć ale malowałem pierwszy raz spreyem no i malowanie nie wyszło. Mam do was pytanie czym usunąć lakier do tej pory to szlifowałem wodnym 600 i jaki jest dobry podkład bo z tego co patrzyłem to jest ich dużo a ja nie wiem który bendzie najlepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 30 Czerwca 2009 Share Napisano 30 Czerwca 2009 Płyn hamulcowy DOT-3 ,kret - jest wiele sposobów . Poczytaj tematy w "Tajnikach Modelarstwa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 31 Lipca 2009 Autor Share Napisano 31 Lipca 2009 Teraz zostało tylko pomalować mustanga i go skończyć ale musze najpierw kupić nowy sprey i podkład i mam pytanie czy ten podkład będzie dobry??? http://mojehobby.pl/szczegoly.php?grupa_p=6&przedm=1464596&kateg=334694 i jeszcze jedno do czego to jest?? http://mojehobby.pl/szczegoly.php?grupa_p=18&przedm=604449&kateg=602988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi