Gość Napisano 29 Maja 2009 Share Napisano 29 Maja 2009 Cześć. Zapewne jesteście ciekawi zawartości pudła, zatem oglądajcie do woli. 1. Pudło: 2. Instrukcja - nietypowa jak na współczesne czasy: 3. Kalkomania: 4. Wypraski: (oponki gumowe - nie wiem jak było w pierwszym wydaniu) (ramka po prawej to imitacja chromu) Nie wiem, czy zauważyliście pewną ciekawostkę - mamy do wybory 2 rodzaje zderzaka i atrapy - czarną i "chromowaną". Mnie ten model się podoba, więc do magazynu trafiają 2 sztuki. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 30 Maja 2009 Share Napisano 30 Maja 2009 Trzeba przyznać że fajnie się prezentuje TurboStar Kiedyś trzeba będzie zakupić . P.S. Instrukcja jest raczej kopią tej z starej wersji W Scanii 143 Streamline też jest taka , i ciężko niekiedy zobaczyć co gdzie z czym(małe obrazki). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 30 Maja 2009 Share Napisano 30 Maja 2009 Bodzio chyba nie widziałeś instrukcji Hellera od Scani LB 141. Bardzo mi się podoba ten Turbostar muszę sobie go sprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondi93 Napisano 30 Maja 2009 Share Napisano 30 Maja 2009 A mam pytanie czemu na instrukcji pisze Fiat?? To była jakaś spółka, czy jedna firma bo coś czytałem że Iveco to połączenie różnych firm tylko nie pamiętam szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 30 Maja 2009 Share Napisano 30 Maja 2009 Ponieważ Iveco należy do koncernu Fiata Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 30 Maja 2009 Share Napisano 30 Maja 2009 No i jeszcze Volviak na boku pudełka... DAWAĆ GO... DAWAĆ!!! PS: KIedy zaczniesz coś dłubać Jarku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 30 Maja 2009 Share Napisano 30 Maja 2009 Iveco jest świetny, też mam go zamiar kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lion1971 Napisano 30 Maja 2009 Share Napisano 30 Maja 2009 Super Iveco , także wczoraj zamówiłem ten model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikokot Napisano 17 Maja 2010 Share Napisano 17 Maja 2010 to jest starszy turbostar nie? jest kolo mnie taki w sklepie za 120 zl P.S niedlugo kleje TurboStara II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 18 Maja 2010 Share Napisano 18 Maja 2010 No i co z tego ze kleisz. mówią" krowa co dużo ryczy mało mleka daje" wiec do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi