Skocz do zawartości

SCHNELLBOT S-100 + S-38 + ITALERI 1/35

Rekomendowane odpowiedzi

• Super Moderator
Napisano

BALROG - w tych twoich modelach jest coś co było w oryginale a u ciebie nie ma, bo tak patrze na to co wyczyniasz to śmiem przypuszczać że twoje modele maja tyle samo części co oryginały

• Odpowiedzi 505
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
BALROG - w tych twoich modelach jest coś co było w oryginale a u ciebie nie ma, bo tak patrze na to co wyczyniasz to śmiem przypuszczać że twoje modele maja tyle samo części co oryginały

Marcin ja wiem że można taki model skleić w miesiąc albo i krócej

Ja staram się by wyglądał inaczej niz wszystkie z pudełek

dlatego szperam godzinami po zdjęciach i wyszukuje co zmienić by model był bliższy oryginałowi

• Super Moderator
Napisano
szperam godzinami po zdjęciach i wyszukuje co zmienić by model był bliższy oryginałowi
I to jest SUPER !!!!

Tak trzymaj - zresztą wiem, że twoja poprzeczka jest WYSOKO

Napisano

No tak ,porządna solidna robota.... nie dogonię z wielu względów. szacuneczek!

Napisano

Tyczka to mało.Radarek wygląda ślicznie.Wyzdrowiałem i powoli zabieram się za swojego ale jak to zrobić kiedy tu siedze MISTRZOSTWO i najlepiej nie oglądać po 19 .Mam już skarpete ktora powoli zapelniam

Pozdrawiam.

Napisano

nadbudówka S-100 miała poważny wypadek

Spadła mi w czasie malowania i niestety jak to sie mówi "masłem do ziemi"

wszystkie anteny szlak trafił a sama nadbudówka rozpadła sie na dwie wielkie częsci i mase malutkich

Napisano

Bal-tylko żeby Ci futrzaki anten nie wchłonęły paszczami ;) powodzenia w składaniu do kupy ...

Napisano

S-100

Nadbudówka naprawiona po przykrym wypadku i prace postępują dalej,

do skończenia nadbudówki pozostało kilka elementów

Teraz pracuje nad FuMB24 Wanze

Kilka fotek obecnego stanu

p1150617c.jpg

p1150618.jpg

p1150619.jpg

p1150620.jpg

p1150621.jpg

p1150622.jpg

C.D.N

Napisano

No tak.... a dzień był taki piękny.Gadam jak Lolt Kołolski..... No i znowu krzywo spoglądam na mojego S-38.... czy aby nie dostanę depresjii? No brawo dla budowniczego.

Napisano

TY mnie tu nie podpuszczaj. Widać lud forumowy już nie trawi kolejnego wyrobu z okresu rzeszy nr.III

Napisano

No pieknie, po naprawie super musisz tak częściej żart.I tyle było spok. w domu a miałeś zrobić sobie pare dni przerwy.Dzięki, za informacje Pozdrawiam.

Napisano
No pieknie, po naprawie super musisz tak częściej żart.I tyle było spok. w domu a miałeś zrobić sobie pare dni przerwy.Dzięki, za informacje Pozdrawiam.

Nie ma obijania się

Szkoda że nie zrobiłem fotki po wypadku

A teraz stawiam mostek daleko od krawędzi i zawsze w pudełku

Jędrek Dzięki

Napisano

Witam mam 14 lat a ty jestes jak do tych czas moim największym fanem i mam kilka pytań.Zkąd bierzesz plany na dobudówki z plexy i innych ele.Czy rozmiary robisz tak na oko??