abir24 Posted November 25, 2012 Share Posted November 25, 2012 Gratuluje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Greif Posted November 26, 2012 Super Moderator Share Posted November 26, 2012 No i brawo Kolejny do kolekcji :P ;) Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomekCz Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 Byłem i widziałem na żywo - przepiękny model. Gratulacje !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
divv Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 Zasłużona nagroda i szczere podziękowania, że mój syn mógł wczoraj pokręcić działkami i wystrzelić (kilkukrotnie) torpedę. Chłopak pół nocy nie spał z emocji . Dobrze, ze tych krzeseł separujących modele od widowni jeszcze nie było na tej edycji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALROG Posted November 26, 2012 Author Share Posted November 26, 2012 Zasłużona nagroda i szczere podziękowania, że mój syn mógł wczoraj pokręcić działkami i wystrzelić (kilkukrotnie) torpedę. Chłopak pół nocy nie spał z emocji . Dobrze, ze tych krzeseł separujących modele od widowni jeszcze nie było na tej edycji. Cieszę sie że uszczęśliwiłem dzieciaka, bo właśnie dlatego udostępniam nadajnik by się dzieciaki bawiły Ale mało które mogą strzelać z torped, przy tym muszę być ja a nie zawsze jestem. Dla mnie to jest promowanie modelarstwa bo taki dzieciak dłużej zapamięta model w którym sie coś ruszało,świeciło itp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacko Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 Też sobie obejrzałem na żywo (oba robią niesamowite wrażenie) i nawet porozmawiałem z wykonawcą ;) Gratuluję wygranej PS. Teraz czekam na barkę ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts