Wallace Napisano 3 Grudnia 2010 Share Napisano 3 Grudnia 2010 Okablowanie to profesjonalne ale reszta do poprawy, bez dwóch zdań. I to nie tylko pokład ... Poza tym mam rozumieć, że skoro będzie napęd, to pokład nie będzie łączony z kadłubem ? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafiw Napisano 3 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2010 To wszystko jest jeszcze do poprawy, wszystkie niedoróbki jakie wyłapię (część powstało już po montażu RC) poprawię. Co do malowania - szpachlowałem tylko długie i szerokie szczeliny, a te nacieki wyszły mi w trakcie zmiany napędu. Jeśli chodzi o pokład - tak, będzie zdejmowalny, jeszcze muszę wkleić dwie poprzeczki z PE pod działami - śruby znikną pod obudową działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 6 Grudnia 2010 Share Napisano 6 Grudnia 2010 rafiw Postaraj się zatem dopasować pokład jak najlepiej. Tak, by mimo tego że jest zdejmowany, nie było widać szczelin Rozsiadam się w fotelu i kibicuję dalej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi