jachud3 Napisano 2 Lipca 2009 Share Napisano 2 Lipca 2009 Eeee, co ten drugi ma na głowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 2 Lipca 2009 Autor Share Napisano 2 Lipca 2009 hahaha ma nadoklejane styrenu :P bo mi się masa plastyczna skończyła i trzeba mu z czegoś dorobić kawał głowy... Będzie dobrze, już tak kiedys robiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 10 Lipca 2009 Autor Share Napisano 10 Lipca 2009 No, Merkavka machnięta na bazowo. Czeka ją jeszcze jedna cienka warstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 10 Lipca 2009 Share Napisano 10 Lipca 2009 szwabu87 model wygląda bardzo ładnie... ale patrząc na ostatnią fote - jaka rasa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 10 Lipca 2009 Autor Share Napisano 10 Lipca 2009 Bokser - 2 letnia suczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 10 Lipca 2009 Share Napisano 10 Lipca 2009 Bokser - 2 letnia suczka. sam sklejałeś?? ;) no i kolejna merkava dojrzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 11 Lipca 2009 Autor Share Napisano 11 Lipca 2009 Nie, nie sklejałem jej :P nie ta skala A co do rydwanu to dostał 3 - ostatnią warstwę bazy, popędzlowałem też bandaże na kołach, oraz troche drobiazgów na bryle czołgu. Fotki jutro. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 12 Lipca 2009 Autor Share Napisano 12 Lipca 2009 Fotka z psiakiem dla porównania skali Postępy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 12 Lipca 2009 Share Napisano 12 Lipca 2009 Znowy chwali się antyposlizgówką Fajnie jest, podoba mi sie ten czołg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 12 Lipca 2009 Autor Share Napisano 12 Lipca 2009 Znowy chwali się antyposlizgówką heh, kto sie chwali podwozie dostało dziś łosza, jutro błotko i zakładam koła z gąskami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 14 Lipca 2009 Autor Share Napisano 14 Lipca 2009 Tak wygląda całość na dzisiejszy wieczór, gąsienice oklejone na kołach zdejmowalne do pomalowania. Próby brudzenia i plamieni. Fotki troche kiepskie - sorki, to przez kiepskie już światło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 16 Lipca 2009 Autor Share Napisano 16 Lipca 2009 no to jedziemy z tym monologiem mam nadzieje ze nie zniszczyłem modelu malowaniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 17 Lipca 2009 Share Napisano 17 Lipca 2009 Co to za rdzawy nalot na przedniej płycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 17 Lipca 2009 Autor Share Napisano 17 Lipca 2009 To nie jest rdzawy kolor, przynajmniej nie wg. etykiety na pigmencie :P A plama to próba zabrudzenia czołgu, na pojazdach IDF widuje sie takie dziwne ciemne plamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 17 Lipca 2009 Share Napisano 17 Lipca 2009 na pojazdach IDF widuje sie takie dziwne ciemne plamy... To plamy po olejach/smarach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 19 Lipca 2009 Autor Share Napisano 19 Lipca 2009 Kolejna aktualizacja... Troche obić, zadrapań, doszły anteny, na montaż czekają zdetalizowane km'y, łańcuchy pod koszem i błotniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 19 Lipca 2009 Share Napisano 19 Lipca 2009 Po cichu śledzę wątek i powiem ci, że coraz lepiej wygląda . Podobają mi się ślady zużycia, oby tak dalej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 20 Lipca 2009 Autor Share Napisano 20 Lipca 2009 Że ludziska zaglądają to widać po liczniku Cieszę sie, ze sie podoba. Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 22 Lipca 2009 Autor Share Napisano 22 Lipca 2009 Jeszcze tylko brudzing, łańcuszki pod wieżą, i załoganci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 22 Lipca 2009 Share Napisano 22 Lipca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 22 Lipca 2009 Share Napisano 22 Lipca 2009 hmmm wiem to już po wszystkim ale ten kolor nie powinien być bardziej w szary....? : może to wina światła... Proszę mocno i ładnie go zakurz strasznie marudzę... ale już zamilknę bo to wszystko że parzę przez pryzmat mojej Merkavy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 23 Lipca 2009 Autor Share Napisano 23 Lipca 2009 Kolor to polecany Humbrol, tak więc powinno być ok. Czołg jeszcze przed brudzeniem, ale ono nie bedzie mocne bo mi sie takie nie podoba po prostu... Zobaczymy co z tego wyjdzie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi