Erni Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 Model Academy waloryzowany zestawem CMK (tragicznym zreszta) plus masa własnej dłubaniny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 Ajj, jaki ładny jest, no i w jedynie słusznych barwach, Brawo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 Erni, drogi Erni. Wiele razy już Cię prosiłem i drogą elektroniczną i przy okazji spotkań na konkursach modelarskich, abyś nie pokazywał publicznie swoich modeli. Wpędzają mnie one w głębokie modelarskie kompleksy, uzmysławiają na jakim niskim poziomie modelarstwa jestem. Ja pełzam gdzieś wśród korzeni a Ty siedzisz na samym czubku modelarskiego drzewa. I co narobiłeś ? Znowu wpadnę w depresję typu: "ja nigdy tak nie będę umiał". Grrrrrrr modelik cacy. No ale jak się ma na zapleczu w pracy modelarnię i dostęp do całej modelarskiej chemii to nic dziwnego, że takie cuda wychodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 Powrót Erniego I to jaki Na maila nie odpisałem, ale cieszy mnie, że tu i teraz mogę Ci złożyć gratulacje za ten piękny model. No więc - gratulacje za piękny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 7 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2009 Ja nigdzie nie znikałem Cały czas cos dłubie przy modelach bo jak by inaczej:) Dzieki że Wam sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 Ja nigdzie nie znikałem Cały czas cos dłubie przy modelach bo jak by inaczej:) Dzieki że Wam sie podoba. Miałem na myśli to, że dawno nie pokazywałeś co wydłubałeś;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 8 Czerwca 2009 Share Napisano 8 Czerwca 2009 Śliczny Będzie inspiracją przy mniejszym braciszku (Revell+CMK - też niespecjalny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi