Sawicz Napisano 20 Lutego 2010 Share Napisano 20 Lutego 2010 Wielki szacunek za spód, wygląda jak prawdziwy. Z niecierpliwością czekam na lot do galerii. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 23 Lutego 2010 Share Napisano 23 Lutego 2010 namalowane równo z kierunkiem lotu. czyli??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 23 Lutego 2010 Autor Share Napisano 23 Lutego 2010 namalowane równo z kierunkiem lotu. czyli??? Przy złożonych skrzydłach równolegle do osi podłużnej kadłuba(kierunek lotu). Taką informacje przekazał mi Łukasz ''Suchoj'' Sawicz . Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sawicz Napisano 23 Lutego 2010 Share Napisano 23 Lutego 2010 Czy ja mam zmienić nick na wszystkich forach na "Suchoj" ? Wszystkiego najlepszego ! (przemycam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 23 Lutego 2010 Autor Share Napisano 23 Lutego 2010 Wszystkiego najlepszego ! (przemycam) Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sawicz Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 Kiedy koniec budowy modelu ? ;) p.s. Mam Szparkę Bilka, ale niestety zostawiam ją dla potrzeb malowania na "305". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 6 Marca 2010 Autor Share Napisano 6 Marca 2010 Kiedy koniec budowy modelu ? ;) p.s. Mam Szparkę Bilka, ale niestety zostawiam ją dla potrzeb malowania na "305". W zasadzie już jest koniec, jutro jeszcze coś tam podpicuję i odfajkowane, zdjęcia zrobię jak będę miał dobre światło - ogólnie jestem zadowolony. Kalki do czarnej 305 też kupiłem. Prędziej czy pózniej trafię na allegro szparkę bilka, w żadnym sklepie internetowym nie mają tego zestawu. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 14 Marca 2010 Autor Share Napisano 14 Marca 2010 Nawet na końcówce musi być pod górkę . Silnik wpadł mi do środka kadłuba, wysiągnięcie i osadzenie go na swoim miejscu zabrało mi trochę czasu i nerwów. Po zamontowaniu podwieszek i postawieniu na koła su lekko pochyla się na lewe skrzydło. Musiałem zdjąć podwieszki i wyrwać podwozie celem korekty. Zrezygnowałem z podkadłubowych PTB-800, za dużo tych kalmotów napodwieszane musiałem go trochę odciążyć. Jakieś fatum wisi nad tym modelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrPilot Napisano 14 Marca 2010 Share Napisano 14 Marca 2010 Nie wątpię w to ,że ciężko było z tym wyciągnięciem silnika z części ogonowej modelu. Ale nie ma co się łamać . Ja także podczas pracy przy migu napotkałem ostatnio dość dużo problemów począwszy od zgubienia pedałów orczyka a kończąc na utracie urządzenia fotokarabinu PAU-473. Także troszkę się wkurzyłem ponieważ były to bardzo maluteńkie elementy z którymi troszkę walczyłem by je wykonać w takim kształcie przypominające oryginał. Wierzę w Ciebie i twój Model który na pewno niedługo stanie na podwoziu bez żadnych pochyleń. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sawicz Napisano 14 Marca 2010 Share Napisano 14 Marca 2010 Czyli widzę, że wariant wystawowy wziął górę nad lotnym. Co tam robi R-60 z B-8 i PTB-1150 razem ? ;) Na wojnę leci ? Ale wykonanie mistrzostwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 20 Marca 2010 Autor Share Napisano 20 Marca 2010 Na wojnę leci ? Leciał, leciał i doleciał... do galerii . Galeria: viewtopic.php?p=316699#316699 Dziekuję za pomoc wszystkim którzy udzielali się w wątku warsztatowym . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi