SAGITARIUS Napisano 12 Czerwca 2009 Share Napisano 12 Czerwca 2009 Witam. Kolejny model mojego autorstwa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igi Napisano 12 Czerwca 2009 Share Napisano 12 Czerwca 2009 Mmmm...piękność! Wszystko idealnie zrobione Jedyne co mi się nie podoba, to moim zdaniem linki są troche za grube. Też bym z chęcią popełnił ten modelik w tym malowaniu, ale chyba trochę poczekam, poćwiczę, żeby go nie zepsuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 12 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2009 Cześć. Dzięki. Linki są okej, tylko po funkcji sharpness w fotochłopie coś się spier...psuło ... Ale najważniejsze, że akcent patriotyczny. Pozdr. S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Salwiczek Napisano 12 Czerwca 2009 Share Napisano 12 Czerwca 2009 Piękny model a dzięki klimatycznym zdjęciom jeszcze zyskuje w odbiorze. Gratuluję . Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 12 Czerwca 2009 Share Napisano 12 Czerwca 2009 Piękny jest! Głupio mi pisać o jakichś niedoskonalościach, bo sam cienki jestem, ale czy na przedniej krawędzi górnego płata nie ma szpary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 13 Czerwca 2009 Share Napisano 13 Czerwca 2009 Witam! Kukuruźnik ładnie się prezentuje zwłaszcza z tymi dużymi szachownicami Fajnie wyszło malowanie, jakich zieleni użyłeś do malowania górnych powierzchni? Jedyne do czego mogę się przyczepić to niepomalowany celownik karabinu strzelca oraz goły silnik... Tak wyeksponowany silnik od razu przyciąga uwagę i wszelkiego rodzaju okablowanie i dbałość o szczególiki byłyby wskazane, a w Twoim Po-2 tego mi brakuje. Naciągów nie ruszam bo już wytłumaczyłeś czemu tak wyglądają Ogólnie model bardzo mi się podoba, a gdybyś tak poprawił jednostkę napędową to byłby już zupełnie superancki Pozdrawiam Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kukuruźnik Napisano 13 Czerwca 2009 Share Napisano 13 Czerwca 2009 Kukuruźnik prima sort, nareszcie w polskim malowaniu. Faktycznie, jak zauważył Ipkinss, silnik można nieco dopracować dodając przewody itp. Bardzo mi się podoba Twój model. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 13 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2009 Witam. Dziękuję za opinię i miłe przyjęcie modelu. Mart72, nie mam tam szpary, w skrzydle. Tak samo jak pogrubione linki wyszły po funkcji sharpness, sądzę, że tu tez coś dziwnego wyskoczyło. Co do silnika, to faktycznie powinno być tam coś więcej, jednak pocieszeniem jest to, że to rozruchowy Pociak wykonany dla kumpla. Będzie następny Pozdrawiam S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macotra21 Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 mam takiego na skladzie wiec w skrucie to chicalbym by moj wyszedl tak fajnie. Male pytanie o kalki, kupiles czy "skladales"? i z czego robiles linki? A model jest naprawde fajny moje uznanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 28 Sierpnia 2009 Share Napisano 28 Sierpnia 2009 Gartuluję pięknego modelu. Bardzo podoba mi się malowanie i naciągi. Czy mógłbyś napisać kto jest producentem tego zestawu i w kilku słowach opisać jak Ci się go sklejało? Z czego zrobiłeś naciągi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 30 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2009 Witam. Dzięki za kolejne opinie. Kalki to składanka z kilku innych modeli. Naciągi to nic innego jak nić poliamidowa, termokurczliwa. Taką nić można nabyć w sklepach z zaopatrzeniem dla krawców. Model to wypust firmy Gavia. Model zawiera niewielką blaszkę. Ogólnie model składa się bardzo dobrze, praktycznie bezproblemowo. Polecam ! Pozdrawiam K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi