radett Napisano 15 Września 2009 Autor Share Napisano 15 Września 2009 Ku mojej rozpaczy nie zdążę a modelem we wrześniu. Złożyły się na to wszystkie inne obowiązki tak że uznałem że skupię się głównie na ursusie. Obok obowiązków powodem jest również fakt nie zadowalającego spasowania odlanych elementów układu jezdnego tak więc odlewanie znów przedemną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radett Napisano 29 Września 2009 Autor Share Napisano 29 Września 2009 nowy układ jezdny się odlewa powoli i może do końca października całość będzie już gotowa (tzn model + dioramka) trzeba też wziąć troszkę poprawki na emocjonalny odpoczynek po pracy przy ursusku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radett Napisano 11 Lutego 2010 Autor Share Napisano 11 Lutego 2010 model nadal jest w fazie budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 2 Lipca 2011 Share Napisano 2 Lipca 2011 Jak ja bym chciał go zobaczyć skończonego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi