radett Posted September 15, 2009 Author Share Posted September 15, 2009 Ku mojej rozpaczy nie zdążę a modelem we wrześniu. Złożyły się na to wszystkie inne obowiązki tak że uznałem że skupię się głównie na ursusie. Obok obowiązków powodem jest również fakt nie zadowalającego spasowania odlanych elementów układu jezdnego tak więc odlewanie znów przedemną Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radett Posted September 29, 2009 Author Share Posted September 29, 2009 nowy układ jezdny się odlewa powoli i może do końca października całość będzie już gotowa (tzn model + dioramka) trzeba też wziąć troszkę poprawki na emocjonalny odpoczynek po pracy przy ursusku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radett Posted February 11, 2010 Author Share Posted February 11, 2010 model nadal jest w fazie budowy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myski79 Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 Jak ja bym chciał go zobaczyć skończonego... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts