Jendrass1 Napisano 29 Lipca 2009 Share Napisano 29 Lipca 2009 Kapitalna robota ! Jeśli możesz kup sobie najnowsze Militaria XX wieku, obszerny artykuł o obronie plot Modlina, dużo zdjęć, które mogą Cię zainteresować. Czy mi się wydaje, czy na 3 zdjęciu nóżki łapacza łusek (ta rura) są krzywo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Lipca 2009 Share Napisano 29 Lipca 2009 Gerd, właśnie cię znienawidziłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 6 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2009 (edytowane) jaka jest średnica kółek ?? 24mm kup sobie najnowsze Militaria XX wieku Na pewno, się tym zainteresuję. Czy mi się wydaje, czy na 3 zdjęciu nóżki łapacza łusek (ta rura) są krzywo ? Zdaje Ci się, wszystko połapane Maskolem dlatego takie koślawe. Wspominane już moduły robocze: właśnie cię znienawidziłem... Dzięki, Całość pokryta Surfacerem zaraz przed malowaniem: Na wakacjach udało się osobistycznie spotkać Boforsa, a raczej to co z niego zostało. Trochę innego,(wesja brytyjska) ale zawsze: Edytowane 8 Sierpnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 6 Sierpnia 2009 Share Napisano 6 Sierpnia 2009 Lodzio miodzio ! Dawaj go w plamy tylko kolorki dobierz ładnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio1d Napisano 6 Sierpnia 2009 Share Napisano 6 Sierpnia 2009 Czesc zdjec mi sie nie otwiera, szkoda. to pewnie przez to ze pisze z wegier. kapitalna robota, pozdrawiam z Sopron ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 16 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2009 Dawaj go w plamy Niestety, armata fabryczna będzie nudnie zielona, doczytałem się, że malowanie zakładlowe było jednolite. nawet jesli się mylę to już i tak za późno... Do wykonanie przy samej armacie zostało jeszcze lekkie kurzenie kół i podwozia, trochę delikatej kosmetyki. Z poważnych prac to dioramka - podstawka. Pasowało by dorzucić jakąś figurkę, może dwie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 16 Sierpnia 2009 Share Napisano 16 Sierpnia 2009 Piękna rzecz Gerd ! Dobrze zobaczyć tak wypieszczony model. Co do malowania to zielona barwa była standardem malowania sprzętu w fabrykach, 7TP, TKS też tak malowano. Szkoda, że nie zdecydowałeś się na kamo, to by dodało drapieżnego charakteru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whiteeagle Napisano 24 Sierpnia 2009 Share Napisano 24 Sierpnia 2009 Generalnie - szczęka opada! Piękny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 6 Września 2009 Autor Share Napisano 6 Września 2009 W pierwotnym planie projektu Bofors "St" była jeszcze diorama. Zrobiłem nawet pewne do niej przymiarki. Jednak uznałem, że armata na nim ginie. Tym samym nastąpiła zmiana planów, ale o tym to już w Galerii: viewtopic.php?p=262210#262210 ale żeby nie było tak że "już" to może jeszcze przekonam się do tego rozwiązania i postanowiłem ostatecznie wątku nie zamykać. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi