Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 17 Listopada 2014 Autor Super Moderator Share Napisano 17 Listopada 2014 a ja na ModelShow w kwietniu chciałbym w końcu przywieźć coś gotowego, nadającego się do konkursu A jaki to będzie model? Pozdrawiam Jeszcze nie wiem... Jest kilka rzeczy rozgrzebanych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 17 Listopada 2014 Share Napisano 17 Listopada 2014 Jeszcze nie wiem... Jest kilka rzeczy rozgrzebanych... Właśnie dla tego pytałem, myślałem że już wiesz co to będzie... Z tego co pamiętam to chyba prace przy SHINANO są najbardziej zaawansowane... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 17 Listopada 2014 Autor Super Moderator Share Napisano 17 Listopada 2014 Jeszcze nie wiem... Jest kilka rzeczy rozgrzebanych... Właśnie dla tego pytałem, myślałem że już wiesz co to będzie... Z tego co pamiętam to chyba prace przy SHINANO są najbardziej zaawansowane... Pozdrawiam Tak choć najbardziej nim zmęczony Dobra - biorę się za jakąś robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 18 Listopada 2014 Share Napisano 18 Listopada 2014 Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi