Zbyszek Napisano 1 Lipca 2009 Share Napisano 1 Lipca 2009 Kolejny niemiecki pancerniak do kolekcji tym razem Sturmgeschutz Sd.Kfz.167 z Academy. Model klei się bez większych kłopotów szpachla potrzebna w kilku miejscach, próbowałem wykonać zimmerit ale jestem z niego średnio zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarecki Napisano 1 Lipca 2009 Share Napisano 1 Lipca 2009 bardzo ładny miałem kiedyś taki model ale niedawno spotkał się z moim 4 letnim bratem. w sumie wszystko ok tylko ten dół wygląda tak troche jakby go ktoś zrzucił z taśmy produkcyjnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 1 Lipca 2009 Share Napisano 1 Lipca 2009 Figurki to tragedia, w ogóle się nie przyłożyłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 1 Lipca 2009 Share Napisano 1 Lipca 2009 Chciałem coś napisać odnośnie zgodności historyczno-technicznej ale mi sie odechciało... za dużo roboty. Wygląda niestety mocno nieciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 1 Lipca 2009 Share Napisano 1 Lipca 2009 Pytanie: to coś, niby zimmerit, to robiłeś z plasteliny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 1 Lipca 2009 Autor Share Napisano 1 Lipca 2009 Z masy modelarskiej humbrol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 2 Lipca 2009 Share Napisano 2 Lipca 2009 Brak washa ( chyba, że to te zacieki), brak suchego pędzla, który podkreśliłby detale, wycieniował model, figurki się błyszczą momentami. Na jednym ze zdjęć stoi bodajże dwuwieżowy 7TP i odnoszę wrażenie, że zarówno jego jak i ten model malowałeś tymi samymi farbami. Twój największy problem to taki, że nie słuchasz tego co piszą Tobie na forum wielokrotnie. A mianowicie efekt Twoich modeli ginie gdzieś tam wraz z serwowanym nam na zdjęciach biurkiem, kawałkiem firanki. Zaopatrz się w zwykły kawałek papieru koloru niebieskiego ( można go kupić w sklepach dla plastyków, jest to papier do malowania na nim suchymi pastelami) i na jego tle rób zdjęcia swoich modeli. Sam zobaczysz różnicę in plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 2 Lipca 2009 Autor Share Napisano 2 Lipca 2009 7 TP malowałem innymi odcieniami, faktyczne muszę pozmienia tło może coś wyjdzie lepiej na fotkach, wascha robiłem ale wyszedł jak widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi