Zbyszek Napisano 1 Lipca 2009 Napisano 1 Lipca 2009 Kolejny niemiecki pancerniak do kolekcji tym razem Sturmgeschutz Sd.Kfz.167 z Academy. Model klei się bez większych kłopotów szpachla potrzebna w kilku miejscach, próbowałem wykonać zimmerit ale jestem z niego średnio zadowolony. Cytuj
jarecki Napisano 1 Lipca 2009 Napisano 1 Lipca 2009 bardzo ładny miałem kiedyś taki model ale niedawno spotkał się z moim 4 letnim bratem. w sumie wszystko ok tylko ten dół wygląda tak troche jakby go ktoś zrzucił z taśmy produkcyjnej Cytuj
peter Napisano 1 Lipca 2009 Napisano 1 Lipca 2009 Figurki to tragedia, w ogóle się nie przyłożyłeś. Cytuj
Panzer4 Napisano 1 Lipca 2009 Napisano 1 Lipca 2009 Chciałem coś napisać odnośnie zgodności historyczno-technicznej ale mi sie odechciało... za dużo roboty. Wygląda niestety mocno nieciekawie. Cytuj
panzer_lehr Napisano 1 Lipca 2009 Napisano 1 Lipca 2009 Pytanie: to coś, niby zimmerit, to robiłeś z plasteliny? Cytuj
Mierzu Napisano 2 Lipca 2009 Napisano 2 Lipca 2009 Brak washa ( chyba, że to te zacieki), brak suchego pędzla, który podkreśliłby detale, wycieniował model, figurki się błyszczą momentami. Na jednym ze zdjęć stoi bodajże dwuwieżowy 7TP i odnoszę wrażenie, że zarówno jego jak i ten model malowałeś tymi samymi farbami. Twój największy problem to taki, że nie słuchasz tego co piszą Tobie na forum wielokrotnie. A mianowicie efekt Twoich modeli ginie gdzieś tam wraz z serwowanym nam na zdjęciach biurkiem, kawałkiem firanki. Zaopatrz się w zwykły kawałek papieru koloru niebieskiego ( można go kupić w sklepach dla plastyków, jest to papier do malowania na nim suchymi pastelami) i na jego tle rób zdjęcia swoich modeli. Sam zobaczysz różnicę in plus. Cytuj
Zbyszek Napisano 2 Lipca 2009 Autor Napisano 2 Lipca 2009 7 TP malowałem innymi odcieniami, faktyczne muszę pozmienia tło może coś wyjdzie lepiej na fotkach, wascha robiłem ale wyszedł jak widać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi