Pafica Napisano 3 Lipca 2009 Napisano 3 Lipca 2009 E, takie prawie OOB, ale przynajmniej już w połowie pomalowany. Model niezły, ale denerwują gumowe bandaże. Tył kadłuba w moim modelu był za krótki o jakiś milimetr, niestety wygląda to tragicznie, pomimo przedłużenia, bo teraz zbyt wystaje, ale postaram się to schować pod błotem. Przed malowaniem: Po: Zapomniałem zaszpachlować błotniki z tyłu, sklelo..skrelo...skleroza boli.... Zrobiłem zestaw do fotografii bezcieniowej Działa doskonale, użyty na pierwszej fotce u góry, koszt 0 zł :] Cytuj
cloner16 Napisano 3 Lipca 2009 Napisano 3 Lipca 2009 Super , tego szukałem , nie mogłem zrobić zdjęcia King Tigera a teraz jest nadzieja. Dzięki Pzdr Cytuj
tomek14147 Napisano 3 Lipca 2009 Napisano 3 Lipca 2009 O dawno nic nie pokazywałeś na forum. Kiedy skończysz StuH'a? Cytuj
HEER Napisano 3 Lipca 2009 Napisano 3 Lipca 2009 Za fotosik powinny być bany albo ciężkie roboty... Pojazd wydaje się fajny, ale szczegółów dojrzeć nie sposób. Cytuj
Pafica Napisano 4 Lipca 2009 Autor Napisano 4 Lipca 2009 Następne fotki już z photobukieta. Kiedy skończysz StuH'a? Już go skończyłem...ale nie ma czym się chwalić, wierz mi :E Cytuj
Longer08 Napisano 4 Lipca 2009 Napisano 4 Lipca 2009 Tył kadłuba w moim modelu był za krótki o jakiś milimetr U mnie było tak samo... Powodzenia ;) Cytuj
Andrzej_LK Napisano 4 Lipca 2009 Napisano 4 Lipca 2009 no fajnie że się pokazałeś z nowym dziełem. czekamy na ciąg dalszy. myślisz o jakimś ciekawym haśle na kadłubie? Cytuj
Pafica Napisano 4 Lipca 2009 Autor Napisano 4 Lipca 2009 Andrzeju, no bardzo ciekawe hasło tj. biały numer 850 :] Kończę washa, jutro zdjęcia, dobrze mi idzie. Czuję, że będzie niezły:] Ale ja nieskromny, ajajaj.... Cytuj
Pafica Napisano 5 Lipca 2009 Autor Napisano 5 Lipca 2009 Jeszcze washa podetrzeć....Nie miałem czasu na przyzwoite zdjęcia, przepraszam. Cytuj
tomek14147 Napisano 5 Lipca 2009 Napisano 5 Lipca 2009 Wash wyszedł Ci bardzo dobrze. Osobiście zostawiłbym go w takim stanie i dodał trochę zacieków, zwłaszcza na przedniej płycie. Cytuj
Andrzej_LK Napisano 5 Lipca 2009 Napisano 5 Lipca 2009 Pafica, zaklinam Cię, walnij tam jakieś Za Stalina, Za Rodinu, Smiert Niemieckim Okkupantom czy coś w tym stylu. model na tym zyska. jak chcesz to coś Ci podeśle. Cytuj
Pafica Napisano 8 Lipca 2009 Autor Napisano 8 Lipca 2009 Nie klnij, na teciaku już się przekonałem, co oznacza u mnie ręczne maziakowanie napisów-apokalipsa... Ostatni wpis na najbliższy tydzień, w góry zajeżdżam się relaksować. Drobne prace stolarskie podejmę, atrakcyjne ceny :] Rzut oka na suczkę. O ile tyłek ma satysfakcjonujący jak dla mnie, to przód jest nudny-płaskie płyty, za bardzo nie wiem jak je urozmaicić, biedronka nie za bardzo wchodzi w grę, bo te relingi...chyba, żeby je oderwać a potem przykleić ponownie, hmm... Ale tło to dałem fajne :E Cytuj
Andrzej_LK Napisano 10 Lipca 2009 Napisano 10 Lipca 2009 Paweł, ja o kalkomaniach pisałem a nie o mazaniu, powtarzam, że jesli chcesz to coś Ci podeślę. działa samobiezne to w dużej części płaskie płyty i na to nic nie poradzisz. pomaga zróżnicowanie powierzchni, bambetle, ciekawsze malowanie itd. luzuj się w górach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi