Pafica Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 E, takie prawie OOB, ale przynajmniej już w połowie pomalowany. Model niezły, ale denerwują gumowe bandaże. Tył kadłuba w moim modelu był za krótki o jakiś milimetr, niestety wygląda to tragicznie, pomimo przedłużenia, bo teraz zbyt wystaje, ale postaram się to schować pod błotem. Przed malowaniem: Po: Zapomniałem zaszpachlować błotniki z tyłu, sklelo..skrelo...skleroza boli.... Zrobiłem zestaw do fotografii bezcieniowej Działa doskonale, użyty na pierwszej fotce u góry, koszt 0 zł :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 Super , tego szukałem , nie mogłem zrobić zdjęcia King Tigera a teraz jest nadzieja. Dzięki Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 O dawno nic nie pokazywałeś na forum. Kiedy skończysz StuH'a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEER Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 Za fotosik powinny być bany albo ciężkie roboty... Pojazd wydaje się fajny, ale szczegółów dojrzeć nie sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 4 Lipca 2009 Autor Share Napisano 4 Lipca 2009 Następne fotki już z photobukieta. Kiedy skończysz StuH'a? Już go skończyłem...ale nie ma czym się chwalić, wierz mi :E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Longer08 Napisano 4 Lipca 2009 Share Napisano 4 Lipca 2009 Tył kadłuba w moim modelu był za krótki o jakiś milimetr U mnie było tak samo... Powodzenia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 4 Lipca 2009 Share Napisano 4 Lipca 2009 no fajnie że się pokazałeś z nowym dziełem. czekamy na ciąg dalszy. myślisz o jakimś ciekawym haśle na kadłubie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 4 Lipca 2009 Autor Share Napisano 4 Lipca 2009 Andrzeju, no bardzo ciekawe hasło tj. biały numer 850 :] Kończę washa, jutro zdjęcia, dobrze mi idzie. Czuję, że będzie niezły:] Ale ja nieskromny, ajajaj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 5 Lipca 2009 Autor Share Napisano 5 Lipca 2009 Jeszcze washa podetrzeć....Nie miałem czasu na przyzwoite zdjęcia, przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 5 Lipca 2009 Share Napisano 5 Lipca 2009 Wash wyszedł Ci bardzo dobrze. Osobiście zostawiłbym go w takim stanie i dodał trochę zacieków, zwłaszcza na przedniej płycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 5 Lipca 2009 Share Napisano 5 Lipca 2009 Pafica, zaklinam Cię, walnij tam jakieś Za Stalina, Za Rodinu, Smiert Niemieckim Okkupantom czy coś w tym stylu. model na tym zyska. jak chcesz to coś Ci podeśle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 8 Lipca 2009 Autor Share Napisano 8 Lipca 2009 Nie klnij, na teciaku już się przekonałem, co oznacza u mnie ręczne maziakowanie napisów-apokalipsa... Ostatni wpis na najbliższy tydzień, w góry zajeżdżam się relaksować. Drobne prace stolarskie podejmę, atrakcyjne ceny :] Rzut oka na suczkę. O ile tyłek ma satysfakcjonujący jak dla mnie, to przód jest nudny-płaskie płyty, za bardzo nie wiem jak je urozmaicić, biedronka nie za bardzo wchodzi w grę, bo te relingi...chyba, żeby je oderwać a potem przykleić ponownie, hmm... Ale tło to dałem fajne :E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 10 Lipca 2009 Share Napisano 10 Lipca 2009 Paweł, ja o kalkomaniach pisałem a nie o mazaniu, powtarzam, że jesli chcesz to coś Ci podeślę. działa samobiezne to w dużej części płaskie płyty i na to nic nie poradzisz. pomaga zróżnicowanie powierzchni, bambetle, ciekawsze malowanie itd. luzuj się w górach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi