Antyvirus Napisano 3 Sierpnia 2009 Share Napisano 3 Sierpnia 2009 Witam. Dziś popełniłem taki oto modelik Hetzerka Kamo ziomowe, a dokładniej to co z niego zostało w trakcie użytkowania. Więcej zdjęć jutro. Awario aparatu :( Model firmy Eduard + poszerzone gąski od Friulmodel ALT32, producent dodaje blaszki fototrawione i metalową lufe. Sklejalność BDB + świetnie wydana i czytelna instrukcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikser Napisano 3 Sierpnia 2009 Share Napisano 3 Sierpnia 2009 Dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 3 Sierpnia 2009 Share Napisano 3 Sierpnia 2009 Dla mnie też bomba (i te listki jak na mojej Jagdpanther).Pozdrawiam i więcej takich modeli!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 4 Sierpnia 2009 Share Napisano 4 Sierpnia 2009 Świetny modelik!!!! Kamo zimowe akurat na wczesną wiosnę Jak zrobiłeś ten piękny kamuflaż?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antyvirus Napisano 4 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2009 Jak naprawie aparat wrzuce zdjęcia drugiej strony i tyłu. Nie mam areo więc najpierw pedzlem nakładałem kamo "ambush" a potem gabka biała farbę. Nastepnie wash i inne brudzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 5 Sierpnia 2009 Share Napisano 5 Sierpnia 2009 Jak dla mnie super Idealnie oddaje klimat wczesnej wiosny 1945 r., widać po nim że nie jedno przeszedł Gratulacje P.S. Przydałaby się jakaś dioramka do tego pojazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 5 Sierpnia 2009 Share Napisano 5 Sierpnia 2009 Figurka szpeci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 21 Września 2009 Share Napisano 21 Września 2009 wczesna wiosna ? a późnojesienne liście na pojeździe ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 21 Września 2009 Share Napisano 21 Września 2009 Figurka szpeci.. Tak. Facet wygląda, jakby się udławił (te oczy...). pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 21 Września 2009 Share Napisano 21 Września 2009 No ja mam inne skojarzenia co do tych oczu Trochę przesadziłeś z rdza w niektórych miejscach jak również przydał by się mocniejszy wash ( np. na kole zapasowym) Przetrzyj krawędzie kół napinających, zęby gąsek i kół napędowych metalizerem tam się rdza - farba nie utrzymywała. Poza tym fajna praca - zwłaszcza że pędzlem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bercikLodz Napisano 21 Września 2009 Share Napisano 21 Września 2009 Gratuluje zdolnosci modelarskich jestem pod wrazeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 21 Września 2009 Share Napisano 21 Września 2009 Figurka szpeci.. Według mnie nie jest tak źle, ogólnie oczy wyszły chyba za duże ale ja robię nie lepsze więc się nie czepiam Na ostatniej fotce najlepiej widać, że manekin fajnie pasuje do cało kształtu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 21 Września 2009 Share Napisano 21 Września 2009 Dla mnie super. Szczególnie podobają mi się zardzewiałe dodatkowe gąski na pojeździe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 22 Września 2009 Share Napisano 22 Września 2009 Podoba się bardzo co do ludka brak komentarza ponieważ sam nie robię lepszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 22 Września 2009 Share Napisano 22 Września 2009 ogólnie oczy wyszły chyba za duże ale ja robię nie lepsze więc się nie czepiam Podoba się bardzo co do ludka brak komentarza ponieważ sam nie robię lepszych To, że się czegoś nie robi lepiej, nie znaczy, że nie można mieć na ten temat zdania . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek ! Napisano 22 Września 2009 Share Napisano 22 Września 2009 Dziś popełniłem taki oto modelik Hetzerka Skleiłeś go, pomalowałeś i zwaloryzowałeś w jeden dzień ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 24 Września 2009 Share Napisano 24 Września 2009 Ja może specjalistą od figurek nie jestem, ale czasem wystarczy dać tylko czarne kropeczki i lepiej wygląda niż wielkie białka oczu )))). Oczywiście przy zoom widac wszystko, na żywo jest ok. Najlepiej mała kropeczka biała i na niej mała kropeczka czarna, bez obwódek, bo wyglada jak gej !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antyvirus Napisano 14 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2009 Witam po długiej przerwie Już myślałem, że nie uda mi się skończyć mojego Hetzerka Jednak po powrocie z wygnania w Bydgoszczy znalazłem czas i oto efekty. Oceńcie sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antyvirus Napisano 20 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2009 Albo jest tak beznadziejny, albo taki dobry hehe Że nikt nic nie pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 20 Grudnia 2009 Share Napisano 20 Grudnia 2009 Jak dla mnie to przesadziłeś , nie wraca się już do skończonego modelu ,bo po prostu się go przedobrzy! Raczej nie wiem co powiedzieć, wygląda nieco, jakby to powiedzieć... przesadzony Za dużo różnych sztuczek, zresztą nie widzę jakiejś znaczącej poprawy, pewnie to wygląda tak jakbym Ciebie zjechał ale niestety Hetzer nie robi na mnie wrażenia. Tak na przyszłość to masz jeszcze jakiś projekt do odgrzania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antyvirus Napisano 21 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2009 Teraz po swietach będzie nowy projekt tylko nie wiem na co sie zdecydowac stug III czy jagdpantera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi