Erni Napisano 22 Listopada 2006 Share Napisano 22 Listopada 2006 Przedstawiam do oceny mój nowy modelik M 88 A1 w barwach IDF Model z zestawu AFV + blaszki Edka i trochę własnej dłubaniny.. Macie i oceniajcie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 23 Listopada 2006 Share Napisano 23 Listopada 2006 A trzeba koniecznie oceniać? Nie można pooglądać? Dla mnie bomba. Szczególnie fajny efekt mokrego lemiesza, jak to osiągnąłeś? Dobrze zrobiony emeryt-rezerwista Tylko jak emeryt to czemu pracował? Się nie czepiam. Model robi wrażenie, nie ma co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Karwan Napisano 23 Listopada 2006 Share Napisano 23 Listopada 2006 Fajowo wyszedł...... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 24 Listopada 2006 Share Napisano 24 Listopada 2006 Milo zawiesic oko gratulacje i jak z tym blotkiem na lemieszu bo tez mnie to ciekawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olokolo Napisano 24 Listopada 2006 Share Napisano 24 Listopada 2006 Piekny model - moze dlatego ze takie "dziwadlo" jak WZT to jedne z moich ulubionych kategorii w pancerce 1/35 i to wspolczesnej. I chwala AFV i Revellowi (przepak) za taki model, a Tobie za super zlozenie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 27 Listopada 2006 Autor Share Napisano 27 Listopada 2006 dzięki za uznanie..a co do błota to poprostu pastele pigmenty i farby olejne wymieszane razem i nakładane małym pędzlem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 27 Listopada 2006 Share Napisano 27 Listopada 2006 Ładnie wykonany Czy model jest już ukończony jeżeli tak, to temat bardziej nadaje się do "Galerii" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 27 Kwietnia 2008 Share Napisano 27 Kwietnia 2008 Świetny model jak dlamnie brakuje tylko zwisów gąsienic miedzy kołami napinającymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 27 Kwietnia 2008 Share Napisano 27 Kwietnia 2008 Od jakiegos czasu siedze i kombinuje skad wziasc kase na to cudo, a ty wystawiasz mi go przed nos i jest jeszcze gorzej, bo ustawiles poprzeczke naprawde wysoko.Bardzo mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat Napisano 27 Kwietnia 2008 Share Napisano 27 Kwietnia 2008 W M88 nie występują zwisy. Koło napinające i pierwsze jezdne są połączone na zasadzie dźwigni stale utrzymującej odpowiedni naciąg. Gąsienice w modelu wyglądają tak jak trzeba. Jedyne zastrzeżenie mam do nadmiaru lin luzem, wydaje mi sie że przed złożeniem żurawia powinny one byc bardzien zwinięte. argument potwierdzający moją tezę: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 27 Kwietnia 2008 Share Napisano 27 Kwietnia 2008 Dla mnie bomba . Jeszcze masz ode mnie plusa za temat . Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 27 Kwietnia 2008 Share Napisano 27 Kwietnia 2008 pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi