nibur92 Napisano 10 Sierpnia 2009 Share Napisano 10 Sierpnia 2009 Witam właśnie skończyłem przerabiać mój pierwszy model jaki skleiłem w skali 1;35 sklejony jakieś 8 miesięcy temu ale przerobiony ostatnio, widać jakieś różnice?? i czy teraz jest poprawnie pomalowany? Najpierw stara fotka I teraz już po przeróbce i przemalowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 10 Sierpnia 2009 Share Napisano 10 Sierpnia 2009 Witam! Powitać Kielczanina Ogólnie wygląda to jak dwa różne modele, poprawiony wygląda o niebo lepiej od poprzedniej "wersji" Pytanko mam - gdzie tabliczki robisz do podstawek ? Pozdro Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 11 Sierpnia 2009 Share Napisano 11 Sierpnia 2009 Coś mokro było na tej pustyni . Nie jest źle, ale model wydaję się trochę "tłusty". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nibur92 Napisano 11 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2009 Przemo1CK witam również, jeśli ci chodzi o tabliczkę z opisem to wydrukowane i obklejone do okoła cienkim i przezroczystym plastikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arre Napisano 13 Sierpnia 2009 Share Napisano 13 Sierpnia 2009 Zastanawia mnie jedno - czy elementy gasienic byly juz montowane na wiezy podczas walk w Tunezji? Jak dotychczas nie udalo mi sie znalezsc takiego zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 13 Sierpnia 2009 Share Napisano 13 Sierpnia 2009 Zastanawia mnie jedno - czy elementy gasienic byly juz montowane na wiezy podczas walk w Tunezji? Jak dotychczas nie udalo mi sie znalezsc takiego zdjecia. I nie znajdziesz, bo wtedy jeszcze montowano zapasowe ogniwa pod rurami wydechowymi. Ogólnie jak już przy innej okazji pisałem, ten model ma mało wspólnego z Tygrysami afrykańskimi. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 13 Sierpnia 2009 Share Napisano 13 Sierpnia 2009 Panowie spokojnie każdy się uczy na błędach i mam nadzieje że nauki i pomoc z waszej strony w przyszłości zaowocuje pod każdym względem na plus. Seb nigdy nie mów nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 14 Sierpnia 2009 Share Napisano 14 Sierpnia 2009 Jak już ktoś wspomniał wyżej wygląda lepiej! Chociaż, na niektórych częściach wygląda jakby farby było za dużo i daje to złudzenie takiej tłustości np. filtry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi