Panzer4 Napisano 14 Września 2009 Share Napisano 14 Września 2009 Ten wizjer kierowcy to taki niebieski... Tam była szybka jakaś? Ja na twoim miejscu pomalowałbym ją na czarny błyszczący, ale nie wiem. To wiedz, że była tam pancerna szyba. I to, o zgrozo, niebieska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 14 Września 2009 Share Napisano 14 Września 2009 To wiedz, że była tam pancerna szyba. I to, o zgrozo, niebieska. Ejjj spokojnie ja się tylko pytałem czy tam jest szybka A ja wątpie żeby szkło było niebieskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 17 Września 2009 Share Napisano 17 Września 2009 Akurat radziecki, bo mi się szukać nie chciało głębiej. http://odkrywca.pl/forum_pics/picsforum23/bt7_1935_copy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 17 Września 2009 Share Napisano 17 Września 2009 Gdybym był czepialski napisałbym, ze jest morska a nie niebieska i prawie przezroczysta ale niech bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi