FAHR Napisano 17 Sierpnia 2009 Share Napisano 17 Sierpnia 2009 Podoba się, podoba. Na pierwszy rzut oka nie widać nawet, że to ten dragonowsko-italerowsko-zvezdowski klocek. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Sierpnia 2009 Share Napisano 31 Sierpnia 2009 Jako modelarz który złożył do tej pory tylko jeden model, nie mam najmniejszego prawa się tu fachowo wypowiadać, ale jako były dowódca siedem dwójki powiem tylko tyle że brakuje mi zaznaczonych wizjerów na włazie dowódcy. jak wspomniałem jestem początkujący, ale jakoś tak wpadł mi w oko ten szczegół. MOdel cud, miód, orzeszki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 1 Września 2009 Autor Share Napisano 1 Września 2009 Dziękuję, nawet nie przypuszczałem że będzie się podobał. Co do wizjerów, dzięki za zwrócenie uwagi, coś się pomyśli na tym fantem przy poprawkach. Dziękuję i pozdrawiam, Łukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 1 Września 2009 Share Napisano 1 Września 2009 No ładnie, duży postęp w porównaniu do shermana, ale ja bym dał trochę odprysków i mocniejszy wash, taki już jestem Zrób podstawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 1 Września 2009 Autor Share Napisano 1 Września 2009 Będzie i podstawka, ale wszystko w swoim czasie. Narazie jestem w fazie poszukiwania ramki PS. Co do postępu od shermana- między nim a tetem były dwa modele (7TP i Tygrys w 1/35, niestety oba sprzedane na znanym portalu aukcyjnym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 1 Września 2009 Share Napisano 1 Września 2009 Będzie i podstawka, ale wszystko w swoim czasie. Ty zawsze tak mówisz A potem nie ma. Tak jak to było z shermanem Ale czekam czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Marca 2010 Share Napisano 31 Marca 2010 NIe wiem czy nie jest za późno by się czepiać. Ja jednak się "czepnę". Ostatnio spędziłem 3 dni na studiowaniu fotek irackich siedem dwójek, ponieważ postanowiłem że po polskiej, sprawie sobie właśnie iracką i zauważyłem jeden szczegół. Na żadnej, dosłownie żadnej irackiej siedem dwójce, nie zauważyłem aby ekrany przeciwkumulacyjne były pomalowane na kolor czołgu, w każdym egzemplarzu który widziałem na fotkach ekrany były czarne. Jesli nie mam racji to proszę mnie poprawić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 1 Kwietnia 2010 Share Napisano 1 Kwietnia 2010 Na żadnej, dosłownie żadnej irackiej siedem dwójce, nie zauważyłem aby ekrany przeciwkumulacyjne były pomalowane na kolor czołgu, w każdym egzemplarzu który widziałem na fotkach ekrany były czarne A ja znalazłem takie coś: Czyli jednak nie wszystkie tak samo malowano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 1 Kwietnia 2010 Share Napisano 1 Kwietnia 2010 Chyba tylko w najnowszych, "dobrych" irackich T-72 fartuchy są czarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 1 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2010 Chyba tylko w najnowszych, "dobrych" irackich T-72 fartuchy są czarne. Tak, tety z pierwszej wojny były malowane w całości. Przynajmniej tak wynikało ze zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Kwietnia 2010 Share Napisano 1 Kwietnia 2010 Tak jak pisałem: Jeśli się mylę, proszę mnie poprawić. Zwracam zatem honor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomsoul Napisano 3 Kwietnia 2010 Share Napisano 3 Kwietnia 2010 Bardzo ładny teciak. Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi