Qdłaty Napisano 26 Sierpnia 2009 Share Napisano 26 Sierpnia 2009 (edytowane) Cześć. Jeśli któryś z kolegów "Cywilniaków" chciałby się przyłączyć do montowanego projektu grupowego dotyczącego wszelkiej maści Hummerów, w tym także cywilnych, serdecznie zapraszamy. Tu podpinam LINK pod którym jest wątek główny. Miło byłoby zobaczyć jakiegoś cywilnego hummera. Osobiście takowego mam w planach: Pozdrawiam i mam nadzieję, że do zobaczenia w warsztatach. Maciek Edytowane 26 Sierpnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 26 Sierpnia 2009 Share Napisano 26 Sierpnia 2009 I jakby Moderator nam przykleił temat jako ogłoszenie to bylibyśmy wdzięczni (my = wojskowi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 26 Sierpnia 2009 Share Napisano 26 Sierpnia 2009 Nie wiem czemu, ale wyszedłem z założenia, że i cywilni jakoś trafią sami do naszego projektu. Dobrze chłopaki, że wymyśliliście tę propagandę tutaj Zapraszamy do budowy nie tylko Humvee, ale i Hummerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 26 Sierpnia 2009 Share Napisano 26 Sierpnia 2009 Mmm pomysł ciekawy, szkoda że żadnego Hummera nie posiadam obecnie, a jakie terminy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 26 Sierpnia 2009 Share Napisano 26 Sierpnia 2009 Na razie ustaliliśmy koniec projektu na 31.07.2010, ale w przypadku większego zainteresowania w tym czasie pewnie przedłużymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 26 Sierpnia 2009 Share Napisano 26 Sierpnia 2009 Dużego wyboru w "cywilnych" Hummer'ach to nie ma... Znalazłem takie: - skala 1:25 http://www.revell.com/catalog/products/1_25_Scale_California_Wheels_Hummer_H2-387-6.html http://www.revell.com/catalog/products/1_25_Scale_Easy_Kit_Hummer_H1-474-33.html - skala 1:32 http://www.revell.com/catalog/products/85-1666.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 26 Sierpnia 2009 Share Napisano 26 Sierpnia 2009 Rzeczywiście niewiele tego. Ale... Widziałem w internecie zdjęcia bardzo ciekawych modeli wersji np. strażackich, policji, służb ratownictwa drogowego itp. zbudowane na bazie modeli w skali 1:35. Więc są możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qdłaty Napisano 26 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2009 Może koledzy cywilniacy się skuszą. Zdjęcia z Łodzi. W tle Manufaktura: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czerniawa Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 Swojego czasu jeździł też w Zakopanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uczesany Napisano 28 Marca 2010 Share Napisano 28 Marca 2010 Mimo, ze wrocilem do cywilnych aut to mam jednego Humvee ze starych czasow, gdy lepilem jeszcze w 1/35. Sluzyl jako fragment dioramy, stad mocno brudny. Zestawu nie pamietam ale wydaje mi sie ze Revell. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 28 Marca 2010 Share Napisano 28 Marca 2010 Revell, Revell. Teraz przepak wyda Italeri. Mam tylko prośbę, to dział z pojazdami cywilnymi, tak więc zapraszam TUTAJ, do działu Projektu Grupowego Humvee Sam model ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uczesany Napisano 30 Marca 2010 Share Napisano 30 Marca 2010 Poprosze wiec moderatora o przeniesienie do odpowiedniego dzialu, dziekuje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 30 Marca 2010 Share Napisano 30 Marca 2010 Temat jest jak najbardziej w odpowiednim miejscu - Qdłaty założył go tutaj chcąc zaprosić do projektu kogoś budującego cywilnego Hummera. Uczesany - jeżeli masz ochotę na budowę jeszcze jednego wojskowego Humvee albo właśnie cywilnego Hummera, zapraszamy do tegoż projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 30 Marca 2010 Share Napisano 30 Marca 2010 ludziska to co pokazujecie to już nie Hummer Hummer moze byc tylko jeden !!! I jest to wersja H1 !!! reszta to śmietnik nie dający sobie rady w terenie służący tylko do lansowania sie po miescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qdłaty Napisano 5 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2011 Witajcie koledzy cywilniacy. Szkoda, że żaden z Was nie skusił się na udział w projekcie grupowym z jakąś cywilną wersją Hummera. Projekt grupowy właśnie się zakończył i trwa właśnie ankieta konkursowa. Zapraszam zatem, abyście pomogli wybrać najlepszy model z projektu. Poniżej link do tematu z ankietą. Serdecznie zapraszam! ANKIETA PROJEKTU GRUPOWEGO HUMVEE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u4an Napisano 24 Stycznia 2012 Share Napisano 24 Stycznia 2012 ludziska to co pokazujecie to już nie Hummer Hummer moze byc tylko jeden !!! I jest to wersja H1 !!! reszta to śmietnik nie dający sobie rady w terenie służący tylko do lansowania sie po miescie Chciałem Ci powiedzić, że H1 by się w błocie o głębokoćci nie całe 50cm zakopała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasqs Napisano 4 Marca 2013 Share Napisano 4 Marca 2013 A mi się wydawało że pół metra błota to juz dosyć sporo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi