Gościu Napisano 31 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2009 Gratuluje fotki tygodnia czy tam miesiąca Smile Niewiem .. hm? jeszcze raz dzieki, miło mi ze się podoba p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 31 Sierpnia 2009 Share Napisano 31 Sierpnia 2009 jager27 napisał:Gratuluje fotki tygodnia czy tam miesiąca Smile Niewiem .. hm? Na Stronie głównej... Jeszcze raz gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 31 Sierpnia 2009 Share Napisano 31 Sierpnia 2009 Gościu napisał: jager27 napisał: Gratuluje fotki tygodnia czy tam miesiąca Smile Niewiem .. hm? Na Stronie głównej... Jeszcze raz gratulacje Very Happy Czyżbyś nie zauważył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 31 Sierpnia 2009 Share Napisano 31 Sierpnia 2009 Pomimo, że sklejam współczesne pojazdy, to Twój model zrobił na mnie wrażenie. Bardzo mi się podoba wykonanie całości. Koledzy się czepiają bo Ci zwyczajnie zazdroszczą. Super wykonanie, fajny poniemiecki rupieć który niewątpliwie będzie wyróżniał się w Twojej kolekcji. Aż szkoda, że nie robisz współczesnych, miałbym kolejnego swojego faworyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 31 Sierpnia 2009 Share Napisano 31 Sierpnia 2009 Paweł Czarnocki daj mi na PW listę tych faworytów to będę wiedziałczyje relacje śledzić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 31 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2009 OMG..dopiero teraz zajarzyłem Paweł, ja nigdy "nigdy" nie mówię.Mój stan modelarski jest na etapie lepienia pudeł - co z góry to kleję(nie ukrywam, że dokupuje następne ) Tematyka niemieckiej pancerki jest tak bogata i ciekawa...że spory czas minie...aż znajde czas na coś nowowcześnego...jednak z tych to tylko pojazdy opancerzone się mnie widzą..bo czołgi to mocno takie sobie są. p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajur Napisano 1 Września 2009 Share Napisano 1 Września 2009 jak już napisałem w warsztacie "ŚLICZNOTKA"!!. Nie mogę się doczekać dioramy z jej (jego bo to nosorożec) udziałem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 2 Września 2009 Share Napisano 2 Września 2009 Ładniutki. Nawet na palikach mech odwzorowany Jedyne co mi przeszkadza to za mało zielska na pancerzu ale więcej przysłoniłoby pewno detale modelu, nad którymi się napracowałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 2 Września 2009 Autor Share Napisano 2 Września 2009 Witam ! Nie mogę się doczekać dioramy Jak juz wspominałem, model dostanie tylko klocek drzewniany. Dzięki za zainteresowanie. p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 9 Września 2009 Share Napisano 9 Września 2009 Drewienka z przodu-bardzo realistyczne, reszty nie oceniam bo się nie znam. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Błażej Napisano 16 Marca 2013 Share Napisano 16 Marca 2013 gdzie można kupić takie liście ? __________ Pozdro - Błażej warsztat : Sd.Kfz.164 HORNISSE(NASHORN E. VARIANT) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 16 Marca 2013 Share Napisano 16 Marca 2013 Zanim Ci się dostanie za wykopki to na moje oko to są fototrawione liście eduarda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 17 Marca 2013 Autor Share Napisano 17 Marca 2013 Wykopki..to ja dinozaur jestem...ech....Tak eduard... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi