jajen Napisano 6 Września 2009 Napisano 6 Września 2009 (edytowane) Kiedys juz prezentowany brudas Skayhawk by Italeri. Model pudelkowy. Dodane nowe zdjecia i poprawione linki. Edytowane 25 Listopada 2009 przez Gość Cytuj
p_bladek Napisano 6 Września 2009 Napisano 6 Września 2009 Hehe. Widze że kolega konkurecje robi to juz mamy dwa Skyhawki na forum . Ładniusi i bardziej utytłany od mojego, a myślałem że bardziej sie nie da go pobrudzić . Jak zwylke first class . Pzdr. Cytuj
pilex7 Napisano 7 Września 2009 Napisano 7 Września 2009 Extra Chyba na jaśniejszym tel wygląda ładniej Czy ten model ma wypukłe, czy wklęsłe linie podziału? Pozdrawiam Cytuj
p_bladek Napisano 7 Września 2009 Napisano 7 Września 2009 Ta italerka ma częściowo wypukłe i częściowo wklesłe linie podziału. Na skrzydłach od góry masz część wypukłą oprócz lotek i klap, wypukły jest także garb. Bez preshadingu albo trasowania ani rusz Cytuj
pilex7 Napisano 7 Września 2009 Napisano 7 Września 2009 Bez preshadingu albo trasowania ani rusz Tego się właśnie bałem. Tym większy szacunek dla wykonawcy jajen - ryłeś te linie, czy jakoś inaczej je zaznaczyłeś? Cytuj
jajen Napisano 7 Września 2009 Autor Napisano 7 Września 2009 Akurat tego modelu nie rylem. Linie przed lakierowaniem podkreslilem cienkim olowkiem. Cytuj
pilex7 Napisano 8 Września 2009 Napisano 8 Września 2009 jajen - dzięki za odpowiedź. Hmm, to jeszcze pytanie pomocnicze. Jak to robiłeś, że ołówek nie zsuwał Ci się na boki? Cytuj
jajen Napisano 8 Września 2009 Autor Napisano 8 Września 2009 Akurat linie wypukle w tym modelu maja dosc wysoki rant, wiec spokojnie "prowadzily" olowek. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi