Shilka (Robert T.) Napisano 8 Września 2009 Napisano 8 Września 2009 Witam Wczoraj uzyskałem fajne i praktyczne szkiełko do mieszania farb ze spalonej żarówki halogenowej. Wystarczy delikatnie podważyć nożykiem przednią szybkę która jest wklejona do klosza żarówki. U mnie ustąpiła bez problemu. Pozdrawiam Cytuj
arthur_szu Napisano 8 Września 2009 Napisano 8 Września 2009 Ja mieszam na płytce glazury jasnobłękitnego koloru Gdzieś podpatrzyłem ten patent i sprawdza się - tym bardziej, że łatwo jest to wyczyścić. Cytuj
Montano Napisano 8 Września 2009 Napisano 8 Września 2009 a o co chodzi z tym szklanym patentem, w czym rózni się od mieszania na plastiku? Cytuj
Shilka (Robert T.) Napisano 8 Września 2009 Autor Napisano 8 Września 2009 Na szybce szklanej możesz np. rozcieńczyć szpachlówkę. Plastik zmiękłby. Cytuj
Constructor Napisano 8 Września 2009 Napisano 8 Września 2009 Shilka (Robert T.) pokazałbyś jakieś foto bo ja nawet nie wiem o jaką żarówkę chodzi Cytuj
Kamil K. Napisano 8 Września 2009 Napisano 8 Września 2009 Fajnie też się miesza farby na starym Cd ROMie. Polecam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi