Shilka (Robert T.) Napisano 8 Września 2009 Share Napisano 8 Września 2009 Witam Wczoraj uzyskałem fajne i praktyczne szkiełko do mieszania farb ze spalonej żarówki halogenowej. Wystarczy delikatnie podważyć nożykiem przednią szybkę która jest wklejona do klosza żarówki. U mnie ustąpiła bez problemu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arthur_szu Napisano 8 Września 2009 Share Napisano 8 Września 2009 Ja mieszam na płytce glazury jasnobłękitnego koloru Gdzieś podpatrzyłem ten patent i sprawdza się - tym bardziej, że łatwo jest to wyczyścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Montano Napisano 8 Września 2009 Share Napisano 8 Września 2009 a o co chodzi z tym szklanym patentem, w czym rózni się od mieszania na plastiku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shilka (Robert T.) Napisano 8 Września 2009 Autor Share Napisano 8 Września 2009 Na szybce szklanej możesz np. rozcieńczyć szpachlówkę. Plastik zmiękłby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 8 Września 2009 Share Napisano 8 Września 2009 Shilka (Robert T.) pokazałbyś jakieś foto bo ja nawet nie wiem o jaką żarówkę chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 8 Września 2009 Share Napisano 8 Września 2009 Fajnie też się miesza farby na starym Cd ROMie. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi