nibur92 Napisano 25 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2009 Dzięki to fajnie że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter Napisano 26 Grudnia 2009 Share Napisano 26 Grudnia 2009 Rewelacyjnie robisz te ściany. Poezja I pomyśleć że mi tyle płyt gipsowych zalega w piwnicy a ja kupuję domki gotowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 26 Grudnia 2009 Share Napisano 26 Grudnia 2009 Cegły wyglądają jak prawdziwe , nie ma niczego do czego dało by się przyczepić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 27 Grudnia 2009 Share Napisano 27 Grudnia 2009 bardzo fajna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nibur92 Napisano 27 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2009 będzie to przyklejone, ale na końcu żebym nie ubrudził no i jak ramkę wyczyszczę plakat i towarzysz wszystkim znany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 30 Grudnia 2009 Share Napisano 30 Grudnia 2009 Hej, powiem szczerze że za bardzo ten Stalin nie pasuje, dziwnie wygląda tan sznurek na którym wisi obraz za długi jest... Plakat na zewnątrz też jakiś za ładny. Co do samej kamienicy nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nibur92 Napisano 30 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2009 spokojnie wszystko będzie pobrudzone i przykurzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 30 Grudnia 2009 Share Napisano 30 Grudnia 2009 Witam. Ruiny porostu cud miód. Jeśli chodzi o obraz to raczej powinien być oparty o ścianę abo leżeć na podłodze przysypany gruzem, może nawet lekko przypalony. A co z towarzyszami będą . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nibur92 Napisano 6 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2010 witam, ostatnio wpadłem na chyba fajny pomysł jako że niedawno był sylwester pełno fajerwerków na ziemi leży stanąłem na jedną z nich przez przypadek i wysypał się w fajnym kolorze pył coś w tym stylu, to wziąłem sobie 2 sztuki do domu da się to skruszyć w rękach ale ja wżyłem noża do zeskrobania i wyszedł taki jakby niby pigment, w tym przypadku po wymieszaniu z utartą czerwoną suchą pastelom pełni funkcję pyłu ceglanego. UWAGA!! niestety zdjęcia przekłamują kolory (chyba będzie trzeba je zrobić w przy świetle dziennym) zdjęcia: wynalazek tu już użyty pierwsze piętro i poprawiłem trochę plakat: zagiąłem, rozerwałem i podpaliłem, jeszcze muszę go trochę pobrudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 6 Stycznia 2010 Share Napisano 6 Stycznia 2010 Fakt, efekt wyszedł Ci naprawdę fajny. Podoba mi się to. A jakieś błotko czy coś będziesz dawał?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 6 Stycznia 2010 Share Napisano 6 Stycznia 2010 chyba raczej jakiś śnieg lub pluchę sądząc po ubraniach tych dwóch z Wehrmacht'u.ale dioramka daje rade jak narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nibur92 Napisano 6 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2010 dzięki... błotko raczej nie ale nie za duży śnieg tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 7 Stycznia 2010 Share Napisano 7 Stycznia 2010 Jestem naprawdę pod wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nibur92 Napisano 12 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2010 witam, powoli coś pomału działam, ale tu pytanie nie za dużo tych kawałków ściany?? bo dojdą jeszcze mniejsze kawałki gruzu. tutaj lepsze foty "piętra" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 13 Stycznia 2010 Share Napisano 13 Stycznia 2010 Witam. Może za dużo nie, ale według mnie powinny być znacznie mniejsze. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nibur92 Napisano 13 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2010 od kumpla dostałem 2 rusków (do kreta) oraz dorobiłem gruz już na stałe zostało malowanie. co lepiej pasuje??: zestaw 1 zestaw 2 zestaw 3 zestaw 4 PoZdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowakwik Napisano 31 Stycznia 2010 Share Napisano 31 Stycznia 2010 Mi najbardziej podoba się zestaw 3 ale nie wiem jak wam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 31 Stycznia 2010 Share Napisano 31 Stycznia 2010 mix 3 z 4, niemcy na dole rusek u góry a motocykl i tak możeleżeć sobie na ulicy.to tylko sugestia,zrobisz jak będziesz chciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nibur92 Napisano 17 Lutego 2010 Autor Share Napisano 17 Lutego 2010 witam cegły pomalowane i wstępnie przykurzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 17 Lutego 2010 Share Napisano 17 Lutego 2010 elegancko,tak trzymaj.powiedz mi tylko co to jest to po prawej stronie w gruzach na przeciw krzesła takie świecące?i krzesło troche popraw takie jakieś zabawkowe mi się wydaje a może to wina fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nibur92 Napisano 18 Lutego 2010 Autor Share Napisano 18 Lutego 2010 elegancko,tak trzymaj. będę próbował powiedz mi tylko co to jest to po prawej stronie w gruzach na przeciw krzesła takie świecące? to pewnie ogniwko od kv-1. krzesło troche popraw takie jakieś zabawkowe mi się wydaje a może to wina fotek raczej nie wina fotek, tylko jest nie pomalowane pisałem wcześniej... PoZdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nibur92 Napisano 18 Lutego 2010 Autor Share Napisano 18 Lutego 2010 Powoli ku końcowi... myślę że "dół" jest już prawie gotowy to na razie tyle jak coś nie tak proszę napisać. PoZdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 18 Lutego 2010 Share Napisano 18 Lutego 2010 nie no mnie sie zajefajno podobuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILIP ;) Napisano 1 Marca 2010 Share Napisano 1 Marca 2010 Nic tylko podziwiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILIP ;) Napisano 18 Marca 2010 Share Napisano 18 Marca 2010 Czy mogłbym spytać jak pomniejszyłeś i wydrukowałeś plakat i towarzysza?Bo mi ciągle przy drukowaniu się robią wielkie piksele. PoZdro Filip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi