wielkamucha Napisano 8 Marca 2010 Napisano 8 Marca 2010 Odświeżam tematNo, a reszta? Jakiś postęp prac? Ukłony, bzzz-bzzz Cytuj
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 8 Marca 2010 Autor Super Moderator Napisano 8 Marca 2010 No, a reszta? Jakiś postęp prac? Oto poniżej kolejna część analizy - tym razem tylna ścianka nadbudówki rufowej oraz ukośna ścianka sterburty... Jak widać, tutaj różnice w wyposażeniu ścianki ukośnej są już większe, jednak niezmiennymi elementami pozostają drabinka, kanał wentylacyjny (choć w numerach 6** przybiera on nieco inny kształt), bulaj (w większości przypadków, o którym jednak Dragon zapomniał) oraz poręcz i knaga. Widoczne są również "żurawiki", które, zdaje się, montowane były już ze zdecydowanie większą swobodą. Wątpliwości jednak chyba nie pozostawia widok ścianki rufowej (DD 443) - jest bardzo niewiele widoków od tej strony a ten jest chyba najbardziej przejrzysty ze wszystkich jakie posiadam. Tak więc owa ścianka w przypadku Aarona zostanie wykonana właśnie w ten sposób; nad ścianką ukośną od sterburty jeszcze "dumam"... Cytuj
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 19 Czerwca 2010 Autor Super Moderator Napisano 19 Czerwca 2010 Witam Brać Modelarską ! Z przykrością muszę Was poinformować o zamknięciu na okres około 4 miesięcy mojej stoczni i wstrzymania wszelkich prac montażowych Spowodowane jest to zmianą stałego miejsca zamieszkania, przeprowadzka na miejsce tymczasowe, wykańczanie nowego lokum etc... Koledzy i Koleżanki - oczywiście na forum będę, ale póki co jako widz Otwarcie stoczni we wrześniu Cytuj
wielkamucha Napisano 19 Czerwca 2010 Napisano 19 Czerwca 2010 muszę Was poinformować o zamknięciu na okres około 4 miesięcy mojej stoczni i wstrzymania wszelkich prac montażowychK...!!!Nie powiem, żebym był zachwycony , ale życie (i na dodatek często też tzw "lepsza połowa") rządzi się swoimi prawami... Mam tylko nadzieję, że powrócisz w zapowiadanym terminie Pamiętaj, masz wiernych kibiców Pozdrawiam, bardzoniezadowolonamucha Cytuj
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 19 Czerwca 2010 Autor Super Moderator Napisano 19 Czerwca 2010 muszę Was poinformować o zamknięciu na okres około 4 miesięcy mojej stoczni i wstrzymania wszelkich prac montażowychK...!!!Nie powiem, żebym był zachwycony , ale życie (i na dodatek często też tzw "lepsza połowa") rządzi się swoimi prawami... Mam tylko nadzieję, że powrócisz w zapowiadanym terminie Pamiętaj, masz wiernych kibiców Pozdrawiam, bardzoniezadowolonamucha Dzię.ki, wielkamucha, za twoje łączenie się w moim bólu - miło wiedzieć, że jest do kogo wracać A jeśli chodzi o termin to myślę, że wrześniowy Come Back okaże się faktycznie wrześniowym Ile w końcu można mieszkać na tymczasówce... Pozdrowionka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi