wielkamucha Napisano 8 Marca 2010 Share Napisano 8 Marca 2010 Odświeżam tematNo, a reszta? Jakiś postęp prac? Ukłony, bzzz-bzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 8 Marca 2010 Autor Super Moderator Share Napisano 8 Marca 2010 No, a reszta? Jakiś postęp prac? Oto poniżej kolejna część analizy - tym razem tylna ścianka nadbudówki rufowej oraz ukośna ścianka sterburty... Jak widać, tutaj różnice w wyposażeniu ścianki ukośnej są już większe, jednak niezmiennymi elementami pozostają drabinka, kanał wentylacyjny (choć w numerach 6** przybiera on nieco inny kształt), bulaj (w większości przypadków, o którym jednak Dragon zapomniał) oraz poręcz i knaga. Widoczne są również "żurawiki", które, zdaje się, montowane były już ze zdecydowanie większą swobodą. Wątpliwości jednak chyba nie pozostawia widok ścianki rufowej (DD 443) - jest bardzo niewiele widoków od tej strony a ten jest chyba najbardziej przejrzysty ze wszystkich jakie posiadam. Tak więc owa ścianka w przypadku Aarona zostanie wykonana właśnie w ten sposób; nad ścianką ukośną od sterburty jeszcze "dumam"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 19 Czerwca 2010 Autor Super Moderator Share Napisano 19 Czerwca 2010 Witam Brać Modelarską ! Z przykrością muszę Was poinformować o zamknięciu na okres około 4 miesięcy mojej stoczni i wstrzymania wszelkich prac montażowych Spowodowane jest to zmianą stałego miejsca zamieszkania, przeprowadzka na miejsce tymczasowe, wykańczanie nowego lokum etc... Koledzy i Koleżanki - oczywiście na forum będę, ale póki co jako widz Otwarcie stoczni we wrześniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 19 Czerwca 2010 Share Napisano 19 Czerwca 2010 muszę Was poinformować o zamknięciu na okres około 4 miesięcy mojej stoczni i wstrzymania wszelkich prac montażowychK...!!!Nie powiem, żebym był zachwycony , ale życie (i na dodatek często też tzw "lepsza połowa") rządzi się swoimi prawami... Mam tylko nadzieję, że powrócisz w zapowiadanym terminie Pamiętaj, masz wiernych kibiców Pozdrawiam, bardzoniezadowolonamucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 19 Czerwca 2010 Autor Super Moderator Share Napisano 19 Czerwca 2010 muszę Was poinformować o zamknięciu na okres około 4 miesięcy mojej stoczni i wstrzymania wszelkich prac montażowychK...!!!Nie powiem, żebym był zachwycony , ale życie (i na dodatek często też tzw "lepsza połowa") rządzi się swoimi prawami... Mam tylko nadzieję, że powrócisz w zapowiadanym terminie Pamiętaj, masz wiernych kibiców Pozdrawiam, bardzoniezadowolonamucha Dzię.ki, wielkamucha, za twoje łączenie się w moim bólu - miło wiedzieć, że jest do kogo wracać A jeśli chodzi o termin to myślę, że wrześniowy Come Back okaże się faktycznie wrześniowym Ile w końcu można mieszkać na tymczasówce... Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi