peter Napisano 19 Września 2009 Share Napisano 19 Września 2009 Ale dla ciebie nawet podpowiedzi Fazzy'ego i Gościa (owej "elity") były kłodami pod nogi :] Tacy jak Ty niszczą systematycznie to forum. Ani ty ani ja nie ocenimy tego obiektywnie :] Juz za późno chyba To jest nas juz dwóch Ty peter nie masz tej klasy. Tylko, że sie tak wyraże - walisz na urrra może sie uda. W ten sposób Armia Czerwona pokonała III Rzeszę :] Tacy jak Ty to nawet elite modelarską odrzucają. Święte krowy nie w Polsce... Elita nei elita, każdy czasem się myli. A z resztą ty jakąś elite wymyślasz przez co koleżeńska atmosfera nie zaistnieje bo zawsze jest ta "elita" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 19 Września 2009 Share Napisano 19 Września 2009 Święte krowy nie w Polsce... Elita nei elita, każdy czasem się myli. A z resztą ty jakąś elite wymyślasz przez co koleżeńska atmosfera nie zaistnieje bo zawsze jest ta "elita" Jedni kleją modele lepiej a drudzy gorzej. Ja nie zaliczam się do elity a Ty wraz jesteś wobec mnie agresywny więc nie tłumacz sie tak. każdy czasem się myli Kazdy, każdy. Zarówno ty jak i ja. Mniej to na uwadze. Każdy się myli. Ty tez. To jest nas juz dwóch Nie nie nie... Ty jestes sam. Znajdź sobie innego współtowarzysza :] Ty peter nakręcasz dyskusje Tym razem. Poza tym.. przyczepiasz się bo to Ci sprawia satysfakcje. A jak się przyczepialiście o tego Stg 44 z Kornafelem?? Znalazla się partia... ktora miesci się w windzie. Ty peter upatrujesz sobie ofiare która nie ma dużego poparcia na forum i gnębisz ją bez konsekfencji. Ustapie ci trollu bo szkoda Adminowi forum zaśmiecać... Kończe dyskusję na ten temat. Pisz z kimś innym albo sam ze sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 19 Września 2009 Share Napisano 19 Września 2009 No to ja jeszcze kropken ad i... A jak się przyczepialiście o tego Stg 44 z Kornafelem?? Po nazwisku to po pysku to po 1. Po 2. wśród czepiajacych byli też przedstawiciele "elity" więc rozumiem żę w ich ustach to było spostrzeżenie a w m.in. moich to prowokowanie Ja nie zaliczam się do elity a Ty wraz jesteś wobec mnie agresywny więc nie tłumacz sie tak. Czasem wolniej czytaj... Mówiłem o tym że nie uznaję 'elity' a nie że atakuję tylko 'elitę' Nie odpowiadaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 19 Września 2009 Share Napisano 19 Września 2009 A jak się przyczepialiście o tego Stg 44 z Kornafelem?? Po nazwisku to po pysku to po 1. Po 2. wśród czepiajacych byli też przedstawiciele "elity" więc rozumiem żę w ich ustach to było spostrzeżenie a w m.in. moich to prowokowanie Po 1. następnym razem odradzamy używania nazwiska w nicku żeby zapobiec takim sytuacjom. Po 2. "elita" nie czepia się o byle g... (jakim było skąd indąd Stg). Elita czepia się rzeczy wartościowych. A Ciebie chyba było tylko na to stać, z resztą co więcej mogłeś dodać jak siedzisz w modernach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 19 Września 2009 Share Napisano 19 Września 2009 Siedząc w modernach mogę mieć większą wiedzę o IIWŚ niż dajmy na to Jakub Ślęczka.. Dwie niezależne rzeczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 19 Września 2009 Share Napisano 19 Września 2009 No i się zaczęło i tylko mod pewnie to zakończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 19 Września 2009 Share Napisano 19 Września 2009 Dobra, skończmy(cie) tą kłótnie bo ona do niczego nie prowadzi. Jager27 jeszcze raz będziesz do mnie wypisywał na GG to cię zablokuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 19 Września 2009 Autor Share Napisano 19 Września 2009 Módlcie się aby admin tu nie zajrzał . Wracając do modelu , przesadziłem z błotem na kołach. W następnym modelu(KV-1) zrobię lżej utyranego. Może macie coś ciekawszego do powiedzenia w tym temacie Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 19 Września 2009 Share Napisano 19 Września 2009 cloner16 zrobisz warsztat KW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 19 Września 2009 Share Napisano 19 Września 2009 Może macie coś ciekawszego do powiedzenia w tym temacie Świetne obicia i fajne zwisy. Nie podoba mi się piach który przylepił się do kół jakby był mokry. Ogólnie jest fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 19 Września 2009 Autor Share Napisano 19 Września 2009 cloner16 zrobisz warsztat KW? Pewnie tak, to zależy czy będę miał czas ale się postaram. KV-1 zdobyczny przez Niemców Trumpka prawdopodobnie z waloryzacją blaszkami. Zobaczę , wiecie liceum a ja z angolem kiepsko i dużo czasu na to będę musiał poświęcić ,więc temat się rozciągnie. Wstępnie mówię tak. P.S. Czy te zestawy do trumpka będą pasować do modyfikowanego KV-1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 19 Września 2009 Share Napisano 19 Września 2009 Módlcie się aby admin tu nie zajrzał Very Happy . Wracając do modelu , przesadziłem z błotem na kołach. Ono byłoby dobre, ale na front wschodni a nie na pustynię. Lubie twoje warsztaty i modele. Do KW-1 bede zaglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 19 Września 2009 Share Napisano 19 Września 2009 Wracając do modelu , przesadziłem z błotem na kołach. Nie uważam, że przesadziłeś. Na pustyni bywało gorzej po deszczu. Mam zdjęcie panzer II zatopionego w błocie po błotniki... O Tunezji to już nie wspomnę bo tam to się wszyscy taplali w błocie po pachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 20 Września 2009 Autor Share Napisano 20 Września 2009 Dzięki za fotę , teraz jestem zadowolony ,że błoto nie jest wymysłem mojej bujnej wyobraźni Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 20 Września 2009 Share Napisano 20 Września 2009 Nie uważam, że przesadziłeś. Na pustyni bywało gorzej po deszczu. Mam zdjęcie panzer II zatopionego w błocie po błotniki... O Tunezji to już nie wspomnę bo tam to się wszyscy taplali w błocie po pachy. No a gdzie na tej fotce tak lubiane przez Was obicia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 20 Września 2009 Autor Share Napisano 20 Września 2009 No a gdzie na tej fotce tak lubiane przez Was obicia ? Jeszcze nie zdążył się utyrać. Widziałem twoje Tygrysy i faktycznie nie robisz "młotkowania" . Niemniej jednak wyglądają bardzo ciekawie dlatego mam pytanie. Której VaAir czy Gunze używałeś do malowania aerografemTigera? Mógłbyś je zrecenzować? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi