Artur Napisano 2 Grudnia 2006 Share Napisano 2 Grudnia 2006 Zrobiłem kiedyś taką dioramkę .Działko to Zwiezda . Podstawkę zrobiłem z masy chemoutwardzalnej i trawki Werlinden. Myślicie że moze się podobać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 2 Grudnia 2006 Share Napisano 2 Grudnia 2006 działko fajne, ale figurki już nie. Ten co trzyma ammo "moc nienaturalny" a pozatym sie świecą :/ Ale ogólnie ok pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 2 Grudnia 2006 Share Napisano 2 Grudnia 2006 Tak, tym bardziej ,że to są MOJE stare figury które kiedyś Artur ode mnie kupił. Przeginasz Artur i to już nieżle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 2 Grudnia 2006 Share Napisano 2 Grudnia 2006 wow... a Howitzer od kogo?? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 2 Grudnia 2006 Share Napisano 2 Grudnia 2006 Pewnie też kupny, jak większość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 2 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2006 Nie sadzę Wojtku. Zracji tego że figurek wcale nie robię i ich na dziale figurkowym nie pokazuję ,dobrze że przypomniałeś że to Twoje. Fajnie że Poznałes ,czekałem na to. Myślę że każdy pozna swoją robotę nawet jak przejedzie przez pół świata. A dostałem je od kolegi a nie od ciebie Wojtku kupiłem musisz przyznać (ale wiedziałem ze to Twoja robota) dlatego nic nie pisałem o figurkach . Ale jak czytałeś nie podobają się (za bardzo świecą) ,ale mnie owszem . Jak howitzer byłby kupiony to bym nie wystawił. (słowo) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ari Napisano 2 Grudnia 2006 Share Napisano 2 Grudnia 2006 Diorka bez sensu. Zima w pełni a mundurki letnie, rękawki podwinięte. Nabój facet trzyma w jednym ręku tak jakby ważył 1/4kg. Jak można ładny model połaczyć z drugim ładnym modelem w taki kiczowaty sposób jak tu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 2 Grudnia 2006 Share Napisano 2 Grudnia 2006 Poznałes ,czekałem na to Widzę, że wciąz grasz w to samo. Byłeś małowiarygodny a teraz stałeś się kompletnie niewiarygodny. Przynajmniej dla mnie. Wypisujesz głupoty na temat "swoich" modeli a te figury utwierdzają mnie w przekonaniu ,że coś kręcisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 2 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2006 Ale powiedz czy ja te figury od Ciebie kupiłem jak napisałeś . Bo ja mam tą aukcję jak je sprzedawałeś. Proszę o odpowiedż Wojtku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 2 Grudnia 2006 Share Napisano 2 Grudnia 2006 Nie pamietam czy ty. W każdym razie nie są twoje, a o tym nie wspomniałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 2 Grudnia 2006 Share Napisano 2 Grudnia 2006 a powinieneś- przez szacunek do innych userów, których robisz w balona :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 2 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2006 (edytowane) Jak Byś nie zauważył to wcale o nich nie napisałem. Czekałem na Ciebie . Chciałem chłopakom pokazać że żaden model nie zginie i zaraz WYKONAWCA się odezwie. Cieszę się że je poznałeś . A teraz powiedz czy ja prezentowałem jakieś prace kupione od Ciebie jako swoje. NIE . Chciałem pokazać że żaden model się nie ukryje. Edytowane 2 Grudnia 2006 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 2 Grudnia 2006 Share Napisano 2 Grudnia 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 2 Grudnia 2006 Share Napisano 2 Grudnia 2006 Artur, Ty sobie z nas jaja robisz?? Albo po prostu nie zdjaesz sobie sprawy co piszesz?? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 2 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2006 Nie czemu. ?? Wszystko wiadomo już mniemam. Howitzer mój figurki Wojtka i tyle . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 2 Grudnia 2006 Share Napisano 2 Grudnia 2006 No to mamy dioramę nieświadomie kooperacyjną. Czy jest na forum lekarz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 2 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2006 No nie ja to zrobiłem z czystą premedytacją . Przeciesz mnie znasz. Ale czy nie jest fajnie .Taki mały projekt duo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 2 Grudnia 2006 Share Napisano 2 Grudnia 2006 Zrobiłem kiedyś taką dioramkę Artur, cierpliwość ludzi ma swoje granice. Przestań robić z innych debili. Skoro napisałeś to, co zacytowałem, to znaczy, że wszystko, co widać, jest Twojej roboty. Skoro figurki nie są Twoje. Musiałeś o tym napisać. Inaczej jest to zwykłe draństwo w stosunku do innych osób z forum. Nie mogę pisać za Administratora forum, ale jeszcze jeden podobny "wybryk" i postaram się, żebyś wyleciał z forum. Zwróć uwagę, że do tej pory Ciebie broniłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterhasy Napisano 2 Grudnia 2006 Share Napisano 2 Grudnia 2006 Zwróć uwagę, że do tej pory Ciebie broniłem. ...niepotrzebnie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 2 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2006 No widzisz ale przecież nie pisałem ze to ja te figurki zrobiłem . Ale fakt na przyszłość będę precyzyjniej wszystko opisywał. POSTARAM SIĘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 2 Grudnia 2006 Share Napisano 2 Grudnia 2006 No nie ja to zrobiłem z czystą premedytacją Ręce i nogi opadają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 2 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2006 Wojtek mogę pokazać jakiś twój model tu na forum (te co sa w mojej kolekcji). Oczywiśćie podpiszę że jest Twojego autorstwa. ZGODA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 2 Grudnia 2006 Share Napisano 2 Grudnia 2006 j.w. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 2 Grudnia 2006 Share Napisano 2 Grudnia 2006 buahahaaha... Ale słuchajcie, przeciaż artur powiedział że zrobił diorame, a nie modele na niej zamieszczone Wojtek masz racje. Ręce i nogi opadają.. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 2 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2006 Co ty . Napisałem że horowitza i podstawkę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi